Je mezi propagátory korona pandemie a experimentálního očkování nadprůměrný počet Židů?

Sdílet

Již druhým rokem po celém světě zuří údajná korona pandemie. Postižený je z nějakého záhadného důvodu především svět bílého člověka, tedy svět moderní, vyspělý a donedávna prosperující. To ale není jediná podivnost.

Další zajímavostí je na první pohled patrný vysoký počet příslušníků židovského etnika mezi předními propagátory oficiální verze korona pandemie a experimentálního očkování nevyzkoušenými vakcínami (vakcíny mají pouze podmíněné schválení FDA a tak tvrdit, že jsou vyzkoušené, je sprostá lež!). Tak třeba zde v USA. Generální ředitelé hlavních výrobců experimentálních vakcín Pfizer, Dr. A. Bourla (sám se svojí vakcínou ale očkovat nenechal – psali jsme zde) a Moderna S. Bencel jsou oba židovského původu. Stejně tak je židovského původu ředitel ruského výrobce vakcín Sputnik A. Gunzburg. Pánové Bourla a Gunzburg jsou velmi agresivní propagátoři svých nevyzkoušených vakcín. Podle nich jsou neočkovaní lidé zločinci a měli by být zavřeni do vězení (psali jsme zde). Ředitelka CDC (Center for Deases Control – obdoba českého hygienické služby) R. Walensky, velká propagátorka lockdownů a povinného očkování i dětí, je rovněž židovského původu. Pro vaxx jsou i židovští politici v kongresu a senátu. To stejné platí pro media vlastněná židovskými magnáty, stačí si přečíst The New York Times, The New York Post, Chicago Tribune, Reuters, The Economist atd. všude budete strašeni děsivou korona pandemií podobnou moru a dozvíte se, jak vás zachrání jedině vakcíny od Pfizeru.

Podobný dojem získáte i při náhodném pohledu do českých medií. Cenzuru jiných názorů požaduje jistý J. Štern, pro očkování horují novináři J.X. Doležal, stejně jako „vlastenecký“ sociolog P. Hampl. Neočkovaní a odpůrci korona totality jsou podle nich blbečci a zločinci. Nadšený vakcinér byl i bývalý premiér A. Babiš (Babiš není údajně ani slovenského, ani maďarského původu a jeho matka se jmenovala za svobodna Scheibner a již dlouho se na československé alternativě spekuluje o jeho skutečném původu a důvodu, proč ho údajně tají). Jedná se o stejný vzorec chování jak zde v USA, tak u vás dome v ČR, na Slovensku.

Aktivní propagace očkování ze strany židovských lékařů a farmaceutických firem byla předmětem antisemitských karikatur i v předválečném Německu

Mnozí namítnete, že i mezi Židy jsou odmítači očkování a oficiální verze korona pandemie ( v ČR např. mediálně známý kardiolog J. Pirk, nebo publicista B. Kuras). Jenže poměr těch pro korona totalitářů a vakcinérů mezi Židy se zdá být tak nějak vyšší vyšší než v běžné populaci a i než v jejich vlastní komunitě. Jiní budou ukazovat na stát Izraele, tam se podle oficiálních medií již očkuje 4. dávka vakcín Pfizer. Otázkou ale je, jak moc můžeme těmto oficiálním zprávám věřit. Žádné skutečně nezávislé potvrzující informace z této země nejsou. Izrael nedovoluje de facto již skoro 2 roky návštěvy nežidů v této zemi. Jistou indikací ale asi bude skutečnost, že skoro milion Arabů žijících v Izraeli očkování vytrvale odmítá (nedůvěřuje izraelské vládě ohledně bezpečnosti vakcín) a žádná masivní vlna korona úmrtí se mezi tamními Araby neprobíhá. Jak je to možné, když prý umírají hlavně neočkovaní? Další budou poukazovat na korona vakcinéry a totalitáře mezi běžnými Američany, nebo etnickými Čechy. Jistě, ale ti jsou v každém národě, Většina Čechů se ale na lidi jako Prymula, Flégr a spol. dívá v lepším případě se soucitem a chápe jejich ubohou motivaci (peníze, mediální zájem atd.). Stejně tak většina Američanů nenazývá neočkované zločinci a nechce je zavírat do vězení.

Korona pandemie a očkování nevyzkoušenými vakcínami přinesla i vlnu „antisemitských“ karikatur a spekulací

Histprickou zajímavostí je, že podobně vysoké zastoupení příslušníků židovské menšiny bylo i při nastolování komunistické totality v Rusku (psali jsme zde), Maďarsku (psali jsme zde), ČSR, Polsku atd. Podobné to bylo při propagaci LGBT++ agendy, multikulturalismu, genderismu a některých dalších ismů. Stačí se jen podívat na jména zakladatelů neomarxismu z tzv. „frankfurtské školy“.

Je to vše jen souhra náhod, nebo je za tím něco jiného? To by si zasluhovalo podrobnou veřejnou debatu, jenže ta se nikde nevede. Věcná kritika Židů je okamžitě nazývána „antisemitismus“ a řada evropských zemí jí i trestně stíhá. Naopak to neplatí nikdy a svoboda slova Židů není nijak omezována. To by ale modrým lidem nemělo bránit, aby nad podobnými společenskými jevy přemýšleli a vyvozovali z toho své závěry a podle toho jednali a bránili zájmy své, svého národa i státu.

Mike Donák, Texas, USA

Tento článek nemusí vyjadřovat názory redakce. Redakce ceskavec.com, která sídlí v USA a je tedy chráněna ústavní svobodou slova, doporučuje českým a slovenským čtenářům opatrnost při diskuzích pod tímto článkem, protože kritika Židů je v obou zemích bývalého Československa považována de facto za trestný čin (oficiálně se tomu říká „nenávist“). Vyprávět by mohl předseda Národní demokracie A. Bartoš, který u soudu za kritiku Židů slyšel, že „má sice pravdu, ale ta prý je nevyvážená“! Podobnou zkušenost má i Slovák T. Rostas, vydavatel magazínu Zem a Vek s jeho článkem „Klín Židov mezi Slovanami“, který obsahuje citáty slovenských národních buditelů ohledně Židů na Slovensku v jejich době. Oficiálně jsou si u vás doma všichni před soudem rovni, ale někteří jsou si zjevně rovnější! Současně ale připomínáme, že náš server je umístěn v USA a tady (zatím) platí plná svoboda slova, takže si naše články v klidu čtěte, sdílejte atd.!


Sdílet

One Reply to “Je mezi propagátory korona pandemie a experimentálního očkování nadprůměrný počet Židů?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *