Výrobci vakcín začínají neočkované nazývat zločinci a žádají jejich uvěznění. Co mají společného A. Bourla z amerického Pfizeru a A. Gunzburg z ruského Gamaleya centra?

Sdílet

Výrobci vakcín, kteří de facto řídí korona pandemii, začínají přitvrzovat. Generální ředitel největšího západního výrobce vakcín americké firmy Pfizer dr. A. Bourla nazývá odpůrce očkovaní jeho vakcínou „zločinci“. Ředitel ruského Gamaleya centra (výrobce vakcín Sputnik V) A. Gunzburg zase požaduje uvěznění neočkovaných lidí.

A. Bourla, ředitel výrobce vakcín Pfizer, považuje odmítače jeho vakcín za zločince

Co je vede k podobné agresivitě obzvlášť v době, kdy se ukazuje, že vakcíny de facto žádný vliv na prevenci koronavirových onemocnění nemají a dokonce ani nezabraňují vážným průběhům onemocněním a úmrtím?! Přesto se stupňuje teror proti odmítačům experimentálních pokusů na lidech?!

A. Gunzburg, ředitel Gamaleya centra vyrábějící vakcínu Sputnik, požaduje vězení pro neočkované

Nejprve si o obou výše uvedených vakcinátorech řekněme trochu víc. Dr. A. Bourla je vzděláním veterinář a je potomek židovské rodiny žijící dříve v Řecku. A. Gunzburg je mikrobiolog a potomek židovské rodiny, která přišla před lety do Ruska z tehdejšího Německa. Oba se od začátku zapojili do globální pandemické perestrojky světa v jednom šiku s lidmi jako B. Gates, který už léta slibuje snížení počtu obyvatel naší planety pomocí vakcinace, nebo princ Filip, nedávno zesnulý manžel britské královny, který si přál reinkarnovat do smrtícího viru, který by vyhubil většinu populace planety.

Nadproporční počet osob židovského původu mezi propagátory vakcín vedl ke vzniku různých antisemitských teorií, vtipů a koláží
Bill Gates propaguje očkování jako prostředek depopulace planety

O nějaké dobro lidstva výše uvedeným lidem nikdy nešlo. Mají na to dokonce ideologické zdůvodnění. Ostatně považují všechny odlišné lidi za zvířata a dobytek. Vezměte to na vědomí a podle toho jednejte.

Někteří lidé považují koronavirovou plandemii za židovské spiknutí

Sára Stein, NYC, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *