Německé evangelické církve požadují dovoz dalších uprchlíků. Německo je dost velké pro všechny…

Sdílet

Nová předsedkyně německých evangelických církví (Evangelischen Kirche in Deutschland EKD), Annette Kurschusová požaduje v rozhovoru pro německé noviny FAZ dovoz dalších barevných uprchlíků do Německa. Podle ní nejsou zdi a ploty z ostnatých drátů řešení a Němci mají lidskou povinnost přijmout každého, kdo chce přijít do země. Německo je přece dost veliké pro všechny!

Evangelička Kurchusová je vůbec pokroková žena, v rozhovoru se totiž rovněž vyjádřila k pohlaví Boha. Není prý žádný důvod se domnívat, že je mužského pohlaví a podle ní je Bůh genderově neutrální. Nemyslete si ale, že u katolické církve je to zde v Německo lepší. Kardinál Marx (on se tak opravdu jmenuje a podle všeho je to příbuzný K. Marxe) je také otevřený podporovatel imigrace, lgbt teorií, očkování a dalších pokrokových vymožeností.

Že názory předáků německých církví přímo odporují písmu bible?! Koho z nich to dnes zajímá? Bible je přece zastaralá a platí, co se zrovna globalistickým pánům hodí. Není divu, že kostely v Německu zejí prázdnotou.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *