Bylo obětí židovského holocaustu 8,6 milionů? Izraelské centrum přichází s novými poznatky. Proč se vyměnila oficiální cedule s počtem obětí v Osvětimi?

Sdílet

Dr. Arkadi Zeltser, ředitel Moshe Mirilashvili Centra pro výzkum holocaust v Bývalém SSSR při památníku Yad Vashem, Světového Holocaust Remembrance Centra v Jeruzalémě v Izraeli zveřejnil novou studii, která ukazuje, že skutečný počet tzv. židovského holokaustu má být údajně vyšší o další 2,6 mil obětí. Jde především o oběti židovských komunit po vpádu nacistické armády do SSSR, kde okamžitě začala systematická likvidace Židů. Příkladem budiž historicky známé masové popravy Židů v Babím Jaru, nebo v Kamenci Podolském, kde byly postříleny desítky tisíc místních Židů během několika málo dnů. Podle jeho názoru většina Židů nezemřela ve vyhlazovacích táborech, jak se dosud oficiálně tvrdilo, ale právě v rámci podobných vyhlazovacích akcí v těsné blízkosti svých domovů. Cílem práce jeho centra by mělo nyní být objasnění méně známých událostí židovského holokaustu na území SSSR.

Jeho tvrzení ale vyvolává otázky o skutečném počtu židovských obětí během nacistického řádění. Bylo to oněch oficiálních 6 milionů (toto číslo údajně pochází z tvrzení jistého důstojníka SS, kterému to měl při večeři sdělit A. Eichmann), nebo snad dokonce 8,6 mil. jak ukazují studie dr. Zeltsera?

Stejně tak by stálo za objasnění, kolik tedy byl skutečný počet zavražděných Židů v nacistických vyhlazovacích táborech na území Polska. Například do roku 1990 byla u osvětimského tábora oficiální tabulka, která hovořila o 4 milionech obětí, které byly započítány do onoho celkového počtu 6 milionů. Ta ale byla v roce 1990 nahrazena jinou oficiální cedulí, která hovoří pouze o 1,5 mil. obětech. Jak to tedy je?

Dvě různé oficiální tabule v Osvětimi. První hovoří o 4 milionech obětí, byla ale v roce 1990 nahrazena jinou, která hovoří o 1,5 milionech obětí

Je velká škoda, že nežidovská veřejnost u nás (a v dalších evropských zemích) nesmí svobodně diskutovat o židovském holocaustu a to dokonce pod hrozbou trestně-právního stíhání. Toto první skutečné omezení svobody slova prosadili v roce 2000 poslanci ODS M. Benda (v alternativních mediích se často objevuje informace, že jeho předci přišli z Ukrajiny a jmenovali se Afterdurf) a J. Panye. Lze jen spekulovat, co je k tomu tenkrát vedlo. Bylo to zcela absurdní omezení svobody slova, protože Češi se stali jednou z prvních obětí nacistického řádění a život za vlast jich položilo 90000 a rozhodně nikdy neměli potřebu zpochybňovat skutečné utrpení jiných národů!

Zákaz svobodné diskuze na téma moderní židovské historie mezi (nežidovskou) veřejností vede pouze k nárůstu nejrůznějších spekulací o skutečném počtu obětí židovského holokaustu. Proto by právě vůdci židovských komunit měli požadovat jeho odstranění. Současný stav je urážka skutečných obětí židovského holocaustu, které si zasluhují úctu veřejnosti stejně jako desítky tisíc umučených a popravených Čechů, miliony Poláků a občanů bývalého SSSR v době druhé světové války.

M. Donák, Texas, USA


Sdílet

10 Replies to “Bylo obětí židovského holocaustu 8,6 milionů? Izraelské centrum přichází s novými poznatky. Proč se vyměnila oficiální cedule s počtem obětí v Osvětimi?

  1. Muže se zpochybňovat židovský holocaust směrem nahoru? Nebo to je také zločin :)???

  2. Tímto tempem vědeckého bádání bude za 20 let oběti holocaustu 20 mil ….:) z 12,5 moznych :))))

  3. Ja už sa nečudujem ,že ľudia sú z toho chorí. Nič iného nepocuvame len holokaust a židia. Po celom svete zomrelo omnoho viac ľudí a nik to nerieši,ale toto sa pripomína v jednom kuse

  4. keď porovnám tie dve tabuľky, tak 4 – 1,5 = 2,5, ale napriek tomu to podľa médií vychádza, že 6 – 2,5 = 6. Aritmetika tvrdí, že 6 – 2,5 = 3,5. Myslím, že by sa mala aritmetika zakázať.

  5. Zdá se, že těch tzv. zavražděných židů bylo víc, než všech židů v Evropě. Ale věřím, že si ještě nějaké připočítají a budou chtít odškodnění pro ně i jejich početné příbuzenstv a to od všech států, které se zúčastnily druhé války.

  6. I kdyby jich bylo umučení a zavražděno mnohem méně, než se píše, je potřeba si to připomínat a hlavně nezapomínat. Samotná myšlenka na zrůdnosti, páchané nacisty je nepředstavitelná. Jak vás vůbec může napadnout tyto skutečnosti, které se staly, znevažovat. Já jsem toto běsnění nezažila, ale je mi líto každého člověka, který zahynul rukou fašistických vrahů. Vám, paní Evo, vám přeji, abyste měla tu čest zažít něco podobného, vy si o to říkáte a jistě to chcete. Soudím tak z vaší reakce.

    1. usmevne je ze ty zrudnosti a Hitlerovo zbrojeni az do 1942 financovaly zidovske banky v USA kdy jim to kongres zatrhl. Ostatne sionisticti vudci uz od r 1933 kolaborovali s Hitlerem a uzavreli s nim smlouvu Haawara ktera splachla do statni kasy 105 mil. risskych marek, tehdy pekne prachy. Sionisti take pozvali Eichmanna do Palestiny kde pak zakladali lokalni bunky NSDAP. Proto bylo po valce nutne Eichmanna odchytit a popravit aby moc nekecal. To vse popsali zidovsti historici v USA ale i v Israeli a patricne dolozili. napr. Edwin Black:Transfer agreement, Tom Segev Tel Aviv : Sedmy milion, vyslo i cesky. Ostatne osvedcene metody SS dnes pouziva teroristicky apartheid stat Israel, kde krade uzemi , likviduje lokalni populaci a udrzuje koncentrak v Gaze.

      1. ## Comment SPAM Protection: ShieldPRO marked this comment as „SPAM“. Důvod: Failed AntiBot Verification ##
        Nojo no,von už tenkrát Jidáš zradil toho Jéžíše,pak zabil Kain Ábela a nakonec architekt holáče Žid Áda Eichman s Židem Mengelem postavili ty pekárny na konečný řešení v Auschwitzu.

  7. snizeni poctu obeti v Osvetimi neni zadna zahada, byla to priprava na vydirani svycarskych bank podanim zaloby v USA s pozadavkem na nahrady pro obeti ktere prezily koncentrak, proto bylo potreba aby tech co prezili meli co nejvic. Perfektne to ve sve knize Holocaust industry popsal americky historik, zid jehoz matka prezila koncentrak, prof. Normann Finkelstein. Od r 1996 pak na naklady svycarskeho statu (30 milionu chf) prolezla nezavisla komise slozena prevazne z zidu veskere bankovni a statni archivy a nasla par zanedbatelnych drobku, nasledkem vydirani ze strany USA (kde se v bankach zidum vysmali, pokud nemeli doklady) pak svycarske banky „dobrovolne“ vyplatily 1.25 miliard Chf. Skutecne opravnenych osob pak ale bylo zalostne malo a vetsina dostala smesnych 300$, zbytek rozkradl stat Israel a funkcionari zidovskych organizaci, kteri si udelili dozivotni statisicove renty.

Comments are closed.