Berlín má nejvyšší počet vražd v Evropě, následuje Paříž a Brusel, říká studie.

Sdílet

Německý institut pro hospodářský výzkum ( Deutschen Instituts für Wirtschaftsforschung) zvěřejnil výsledek srovnávací studie počtu vražd v hlavních evropských městech. Nejvíce vražd na 100 000 obyvatel vykazuje hlavní město Německa Berlín 4,4, za ním následuje francouzská metropole Paříž s číslem 2,4 a bronzovou příčku obsadil belgický Brusel s 2,2 vraždami na 100 tis obyvatel.

Podle výzkumu polovinu všech vražd v Berlíně spáchali cizinci (nemají německé občanství, kdy ale například Turek s německým občanstvím, je počítán mezi Němce) a polovinu obětí, také tvoří imigranti.

Z výzkumu vyplývá, že všechna západoevropská hlavní města s vysokým počtem vražd mají vysoký podíl imigrantů, Ono se stačí projít jejich ulicemi a člověk si není jist, zda se neocitl v Maroku, Afganistanu, nebo Somálsku.

Je to další rána pro německé hlavní město. Loni v létě totiž institut vypočítal o kolik by zchudla země, kdyby přišla o své hlavní město, U všech evropských zemí by ztráta hlavního města měla negativní ekonomický efekt, jen v Německu by to bylo naopak. Byla z toho pěkná ostuda.

Německé „elity“ ale dál dováží do země stovky tisíc imigrantů každý rok a situace se tedy bude nadále zhoršovat.

Budiž to pro nás velkým varováním. Již dnes se celé pražské čtvrti začínají proměňovat na multikulturní ghetta (Třeba Praha 7, 2, 4 atd).


Sdílet

One Reply to “Berlín má nejvyšší počet vražd v Evropě, následuje Paříž a Brusel, říká studie.”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *