Známý komik „Borat“ na ceremonii Anti-Defamation League požadoval zpřísnění cenzury v rámci boje proti „nenávisti“

Sdílet

Známý britský komik Sacha Cohen, který se proslavil ve filmech Borat, Diktátor, nebo Bruno, na ceremonii při předávání cen Anti-Defemation League požadoval zpřísnění cenzury na sociálních sítích. Technologické giganty jako Google, Facebook, Twitter, Youtube prý jsou největší propagandistickou mašinou při šíření fake news a nenávistné propagandy. Měl na mysli konkrétně nenávistné projevy vůči Židům.

Sacha Cohen je sám židovského původu a Anti-Defamation League je nátlaková židovská organizace (původně založená pro boj s antisemitismem), která se v posledních letech velmi aktivně zasazuje za omezení svobody slova a zavádění cenzury na sociálních sítích. Především pokud jde o kritiku Židů a státu Izrael, která je oficiálně vydávána za „nenávist“ a antisemitismus.

Je smutné, že se komik Cohen a Anti-Defamation League naopak nezasazují za svobodu slova. Pokud jsou všechny jimi předkládané informace o židovském národě a jeho utrpení pravdivé (o tom přece nikdo z nás nepochybuje 😉) a historicky prokazatelné, tak je urážka samotných Židů a židovských obětí holocaustu, když je o těchto věcech zakázáno svobodně diskutovat. Jako by židovští aktivisté požadující cenzuru a vystupující proti svobodě slova nevěděli, že pravda (a láska) nakonec vždy zvítězí na lží (a nenávistí)! Není snad největší zbraní a přítelkyní pravdy SVOBODNÁ DISKUZE?!

Takto pouze podněcují ony tradiční spekulace, konspirace a fake news ohledně Židů, jejich historie a role v dějinách a to je naprosto zbytečné a kontraproduktivní hlavně pro Židy samotné! Jak říká stará moudrost: když chcete něco zpopularizovat, zakažte to!

David Kraus


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *