Proč samozvané globální elity nechtějí, aby lidé jedli maso? Má to své důvody….

Sdílet

Španělský ministr pro záležitosti spotřebitelů Alberto Garzón prohlásil, že Španělé musí začít jíst méně masa. Vše prý je potřeba kvůli záchraně planety. Není ale zdaleka jediným služebníkem globálních elit z řad nainstalovaných politiků, kteří horují pro snižování konzumace masa mezi běžnou populací. Tomu předcházela dělostřelecká příprava již řadu let. Mělo to často bizarní podobu, když se třeba tvrdí, že nejhorší pro planetu jsou kravské prdy 🙂.

Co je tedy za problém s masem pro běžné lidi pro globální elity? Maso je totiž nezbytné pro zdravý rozvoj člověka. Člověka, který je energický, pracovitý a hlavně ochotný se bránit i silou. Kolik silných a odvážných mužů najdete mezi vegetariány a vegany? Naprostá většina mužů veganů a vegetariánů spíš mentálně připomínají slabochy skoro ženského typu, nebo jakési éterické bytosti z duchovních sfér. Živočišné bílkoviny zkrátka reálně nahradit nejde a různé „výzkumy“ na tom nic nezmění. Kdyby tomu tak bylo, lidé by se již dávno přizpůsobili!

Je rovněž zajímavé, že kromě některých hinduistických sekt nezakazuje konzumaci masa ani žádné velké náboženství. Čím to asi bude?

Proto tohle snižování konzumace masa má platit pouze pro běžný lid. Nebo snad věříte, že rodina Rothchildů, Baruchů, Schwabů atd přestane jíst maso?! Že si B. Gates už nedá nikdy steak? Nebo že na veganství přejde „česká a slovenská“ protektorátní „elita“? Ne, ne. ti se budou masem cpát dál, stejně jako si nebudou píchat experimentální vakcíny proti koronaviru.

Nedejte si proto vzít vaše oblíbené vepřové, klobásy, nebo hovězí.


Sdílet

6 Replies to “Proč samozvané globální elity nechtějí, aby lidé jedli maso? Má to své důvody….

  1. Když to shrnu, globální elity tu chtějí zavézt středověké poměry, ne-li horší. Neměli chudí ve středověku maso aspoň příležitostně?
    Na jednom mainstreamovém médiu jsem našel, že burger z rostlinné náhražky není zdaleka tak výživný jako masový originál. V tom rostlinném stále chybí esenciální aminokyseliny. Odkaz na článek: https://www.denik.cz/gastronomie/burgery-z-masa-jsou-vyzivnejsi-nez-ty-rostlinne.html
    Viděl jsem také zprávy, že ono to nevypadá, že by mělo maso vymizet z jídelníčků lidu obecného, že je spíš zastoupí maso, které rostlo v bioreaktoru a ne na zvířeti, něco takového jak bylo zmíněno ve filmu s Louisem de Funésem Křidýlko nebo stehýnko.

  2. „kromě některých hinduistických sekt nezakazuje konzumaci masa ani žádné velké náboženství“

    Védské texty vyznávají ahinsu, minimalizaci násilí. Maso je možné jíst bez karmických následků jen v ohrožení života.

    Buddha maso zakázal v mnoha textech, zvláště mahájanových, ovšem dnes to mnoho buddhistů nedodržuje.

    Židovství a islám konzumaci masa regulují, ideálem je vegetariánství (např. Geneze 1:29).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *