Proč zatím na koronavirus nezemřel žádný provakcinační politik, dokonce ani vážně neonemocněl? Statisticky je to nemožné….

Sdílet

Svět už 2 roky údajně úpí pod strašlivou pandemií koronaviru. Na koronavirus údajně umírají miliony lidí po celém světě. Politici a media přinášejí srdce rvoucí historky o tom, jak koronavirus kosí populaci skrz všechny věkové skupiny. Záchranou prý bude nekonečné očkování. Přesto se objevil velmi pozoruhodný fenomén, zatím ještě nezemřel na koronavirus ani jeden pro korona pandemiický politik, vědec a novinář. Dokonce ani v době, kdy nebylo k dispozici „zázračné“ očkování. Pokud nějaký pro vakcinační politik onemocněl, tak se vždy zázračně uzdravil (na rozdíl od většinové populace se u nich neobjevil „dlouhý covid“, ani jiná komplikace). Stačí si připomenout amerického prezidenta Trumpa, britského premiéra Johnsona, nebo v u nás doma prezidenta Zemana (údajně onemocněl koronavirem po velmi vážné nemoci!), nebo bývalého ministra vnitra Hamáčka a další.

To u kritiků korona plandemie to je jiné. Třeba iránský náměstek min. zdravotnictví  Íradž Harírší hned na začátku údajné pandemie prohlásil koronavirus za „židovské spiknutí“ a za pár dnů zemřel údajně na koronavirus. Taková smůla, že! Hamáček, když se ukázalo, že jím instruovaná policie provedla cílené provokace proti antikorona demonstrantům v Praze, onemocní najednou koronavirem a doma údajně strašně trpí, přesto vše přežije a tenhle nešťastník je do týdne na „pravdě boží“. Nebo někteří afričtí prezidenti, ti si dokonce dělali legraci z PCR testů (pozitivně testovali kozy, nebo ovoce) a jak dopadli..? A takových kritiků korona plandemie, které dostihla korona smrt, by se jistě našlo víc.

Přitom je statisticky vyloučeno, aby se korona smrt vyhnula pro korona politikům a vědcům. Jak je to tedy možné? Existuje snad nějaká léčba, kterou běžný lid dostávat nesmí? Nebo jsou léčeni běžnou léčbou, která je ale běžným lidem zakazována? Nebo je nějaký jiný důvod toho „zázraku“? Očkování to zjevně není.

Úplně stejně se korona smrt vyhýbá globálním elitám. Zemřel snad na koronavirus nějaký Rothschild, Baruch, Goldsmith, Winsdor, Warburg, nebo Gates?

Jak dlouho je ještě globální „elity“ necháme nám lhát o koronaviru, očkování, ekonomice, imigraci, genderu….?

Joe Nowak, Chicago USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *