Zelení politici v Německu, „policie musí řezat demonstranty proti korona pandemii… použijte obušky a slzný plyn“… Západ kam chceme patřit?

Sdílet

Politici vládní strany Zelených důrazně vyzývají policii po celém Německu, aby zasáhla proti účastníků pokojných demonstrací proti koronavirové totalitě. Podle poslankyně spolkového sněmu (Bundestagu) za Zelené Saskie Weishaupt musí policie proti demonstrantů proti korona totalitě nasadit slzný plyn a obušky! Jinak by prý mohli obsadit ulice a „destabilizovat“ situaci.

Podobně razantní je poslankyně zemského sněmu (Landestag) v Bavorsku  Katharina Schulze. Podle ní jsou odpůrci korona totality nebezpeční a provokatéři lidé a na pokojné demonstrace berou dokonce děti. Policie musí proto tvrdě jednat, opět nejlépe prostřednictvím obušků a slzného plynu! V Německu jsou zakázané politické demonstrace a shromáždění, to je sice protiústavní, ale koho to v liberální demokracie ještě zajímá, že?!

Podivné je, že zelení politici obvykle vystupují proti zásahům policistů proti Antifě a agresivním uprchlíkům. Takže kriminalita a násilí uprchlíků a antifáků režimu nevadí, pokojné demonstrace bílých Němců za svobodu vadí. Tohle je ten Západ, kam chtějí místní havlisté patřit?

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *