Nejdříve vadilo topení uhlím, nyní vadí i topení plynem a dřevem. Vadí „vyvoleným elitám“ ve skutečnosti běžní lidé. kteří se chtějí v zimě ohřát?

Sdílet

Před lety začala v západním světě bílého člověka kampaň proti topení uhlím. To prý bylo neekologické, škodlivé a vůbec a bylo da facto zakázáno. Nyní ale začíná vadit „samozvaným vyvoleným elitám“ i topení zemním plynem, který byl ještě do nedávna považován za ekologickou náhradu právě uhlí. EU považuje jeho zákaz již v roce 2040 (prezident Zeman se tedy seknul pouze o 10 let). V oficiálních mediích se ale začíná přesně podle overtonova okna připravovat i půda proti topení dřevem.

Co tedy běžným lidem zůstane pro topení v zimě? Elektřina ze solárních panelů, nebo větrníků? Jenže v zimě je slunečního svitu málo a také nemusí zrovna foukat. Proto je zřejmé, že tady náhrada dnešních zdrojů energie a tepla není. Elektřinou z obnovitelných zdrojů se v zimě topit nedá! Jenže uhelné elektrárny se likvidují, atomové rovněž a vodní a alternativní elektrárny nikdo dostatek elektrické energie poskytovat nemohou. Leda by došlo k masivnímu úbytku populace!? V čem je tedy jádro pudla?

Pro samozvané „vyvolené elity“ je totiž „problém“ běžný člověk – goj. Zástupci globálních elit a jejich hlásné trouby (třeba B. Gates, nebo nedávno zesnulý princ Filip) již dlouho mluví o potřebě redukce počtu obyvatel na planetě zemi. Globální finanční oligarchii tedy nevadí topení jako takové, jim vadí běžní lidé, které již století považují podle svých perverzních ideologií za dobytek a svůj majetek. Obyčejní lidé jim v jejich chorobných myslích ujídají jejich zdroje a proto je potřeba část „otroků“ (ano, tak nás nazývají) fyzicky zlikvidovat. Ať už nemocemi, očkováním, migrací, nebo zimou.

Začít chtějí „pochopitelně“ u bílé rasy, tak je jednak nejodbojnější a také nejvíc spotřebovává. Proto se hlavní ideologické kampaně za redukci počtu lidí na zemi vede právě proti bělochům. Proto všechny ty kampaně za LGBT++P, za bezdětné ženy atd. Řada mladých lidí dnes nechce díky této propagandě mít děti, aby prý neničili planetu. Jenže bez dětí není budoucnost! Dokážeme se těmhle perverzním deviantům z globálních elit postavit rozumem a odvahou?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *