Českou zahraniční a bezpečnostní politiku povede židovský neziskovkář, cenzuru a postih jiných názorů bude mít na starosti židovský intelektuál. Kdo vlastně v Česku vládce? Nejlepším nástrojem proti lži je říkat pravdu! Kdo se pravdy bojí nejvíc?

Sdílet

Česko se rychlým tempem stává liberálně lžidokratickou totalitou a masky padají. Už nikdo nepředstírá, že by Češi měli ve své zemi o něčem rozhodovat. S blížícím zatažení země do války s Ruskem, kde se bojuje za zájmy amerických korporací a židovských (chazarských) majitelů země zvané formálně Ukrajina a otevřeným nastolováním liberálně lžidokratické totality, zaznamenává česká politika neuvěřitelné jevy.

Do klíčového postu „národního koordinátora pro bezpečnostní politiku“ byl jmenován bývalý neziskovkář T. Pojar z prominentní židovské rodiny, který zcela otevřeně preferuje židovské a „ukrajinské“ zájmy nad těmi českými. A to není všechno! Žádná totalita se pochopitelně neobejde bez cenzury a represe vůči jiným názorům. Tam nastupuje jako hlavní garant židovský intelektuál M. Klíma (Kauders). S omezováním svobody slova a cenzurou mají židovští aktivisté vůbec hodně zkušeností, znalec historie tedy překvapen nebude (psali jsme zde).

To přirozeně vyvolává mnohé otázky. Například, kdo skutečně v Česku vládne? Češi to nejsou! Kdo tedy? Dále, co přesně mají tito pánové a jejich zahraniční kumpáni za lubem? Vypadá to na otevřené zapojení Česka do války s Ruskem. To nebude znamenat nic menšího než velké ztráty českých životů a definitivní zbídačení a následné otročení českého obyvatelstva. Jeho majetek pak převezmou zahraniční mecenáši své místní páté kolony z řad globální finanční oligarchie.

Bohužel v české politice se nejedná o nový jev. Odstupující prezident se prohlašuje za žida (ač jím není) a Izrael je prý jeho druhým domovem. Čeští loutkoví politici se klaní před chanukou a na vánoční betlém nemají čas.

Česko se v současnosti nachází v takovém koloniálním postavení, že i omezená suverenita Ukrajince Brežněva, byla vedle toho velkou dobou české státnosti.

Dneska už nejsou dokonce ani do klíčových pozic instalovány gojimské loutky jako dříve, Co to znamená, že přijde složité období a loutkám-gojům se řízení nedá svěřit, dojde k nastolení tisíce let plánované vlády Sionu a zotročení všech národů, nebo bouřící se Čechy „osvobodí zahraniční armády jako třeba Irák v zájmu globalistů?

Je na Češích u nás doma, zda takový scénář dopustí!

Jaký je nejlepší prostředkem boje proti lži? Pravda! Proto nemusely západní země zavádět po 2, světové válce cenzuru, protože si mohly dovolit říkat svojí pravdu! Liberální lži-dokracie je založená na podvodech a lžích a proto se bez cenzury a represe neobejde. Kdo se bojí pravdy nejvíc, že musí do rolí cenzorů nasazovat lidi jako M. Klíma? To je otázka, která vyžaduje veřejnou debatu. Ta bohužel v současném Česku není možná.

„Autoritářské“ Maďarsko „překvapivě“ cenzuru a kriminalizaci jiných názorů zavádět nehodlá! Čím to asi bude, vedou to tam snad Maďaři?


PS. Nemyslete si, že u nás v Americe je to lepší, jen zde zatím můžeme pojmenovávat věci pravým jménem a běžný Američan se také moc do totality nehrne a ve skříni mu leží celý zbrojní arzenál.¨¨

Mnoho alternativních medií v USA zveřejňuje v souvislosti s cenzurou antisemitské vtipy

John Panek, Texas, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *