Poradcem pro českou národní bezpečnost se stane globalistický neziskovkář z prominentní židovské rodiny. Suverenita Česka poklesla na úroveň Bantustanů

Sdílet

Poradcem pro národní bezpečnost se má stát jistý Tomáš Pojar.

Podle oficiálního životopisu je osmačtyřicetiletý Pojar od roku 2014 prorektorem soukromé vysoké školy CEVRO Institut, která je zaměřena mimo jiné právě i na bezpečnostní otázky. V letech 1997 až 2005 byl výkonným ředitelem organizace Člověk v tísni. Následně pracoval jako poradce a náměstek pro bilaterální vztahy a později pro EU a bezpečnost na ministerstvu zahraničí. V letech 2010 až 2014 byl velvyslancem v Izraeli.

Jenže media neuvádí, že neziskovka Člověk v tísni není žádná idealistický spolek. Naopak je to globalistická neziskovka placená převážně ze zahraničí, která provádí rozvratnou činnost jak u nás, tak v zahraničí. T. Pojar navíc pochází z prominentní židovské rodiny a svojí podporou židovských zájmů i když jsou v přímém rozporu se zájmy českými se nikdy netajil. Dokonce si za to vysloužil tehdy veřejnou kritiku z řad české vlády.

Takový člověk tedy bude rozhodovat o české bezpečnostní politice v době, kdy hrozí zavlečení Česka do války na Ukrajině, kde mají čeští vojáci jít umírat za zájmy tamějších židovských vládců země?! Prezident, většina vlády a téměř všichni oligarchové, kteří rozkradli ukrajinský majetek, jsou židovského původu.

Bude takový člověk hájit české zájmy? Moudrý čtenář si jistě hned odpoví sám (jen né moc nahlas, v Česku na to máte paragrafy trestního zákona).

Co mohou Češi v nejbližších měsících očekávat? Snahu o přímé zapojení do konfliktu a nesení stále větších nákladů na válku s Ruskem. Obří nákupy předražených (a často zastaralých) zbraní z Izraele a od židovských firem v USA a ve Velké Británii. Přísun dalších stovek tisíc Ukrajinců, které budou muset Češi živit, spojený s rozvratem zdravotnictví a školství.

Vše spojeno s nedostatkem energií, tepla a jídla.

Česko z hlediska vlastní suverenity sestoupilo na úroveň jihoafrických Bantustanů a brzy by se mohl český parlament a senát přejmenovat třeba na pobočku Knessetu 1 a 2, nebo podvýbor EU 1 a 2. Vlastně by mě to ani nepřekvapilo. Čechy čeká při obnově suverenity mnoho práce ne nelítostných bojů. Jejich protivník je krutý a jeho zbraní je hlavně klam a lež. Čechům chystá krutý osud a oni by měli konečně procitnout a ten boj na život a na smrt přijmout se vším všudy.

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “Poradcem pro českou národní bezpečnost se stane globalistický neziskovkář z prominentní židovské rodiny. Suverenita Česka poklesla na úroveň Bantustanů”

  1. Jenže to by stupidní Čecháčkům muselo dojít. Hlavně se nažrat o ván ocích, a co bude poNovým roce nikoho nezajímá. Bohužel. Ukáček je tady jak nas.áno, modrý fangle všude, teď budou tisíce ukáček pracovat u nás ve zbrojním průmyslu!!!, který tak šikovně zničil Venca Flaška Havel, za chvíli nás tady budou lepidlem přivazovat ke stromům jak u nich na Okrajině. Ještě se musíme začít učit okrajinštinu – což není jazyk, ale nářečí a jejich matla patla hymnu. Nikdy b ych si nemyslela, že to zažiju po třetí!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *