Zatýkání údajných pučistů důchodců v Německu bylo prý preventivní opatření. Lžidokrat to jinak než terorem neumí

Sdílet

Nedávný údajný pokus o převrat doprovázený zatýkáním skupiny důchodců především v Berlině byl zjevnou policejní provokací a PR akcí za předem připravené účasti režimních medií. Cílem je připravit mediální pole pro rozsáhlé represe proti názorové opozici v rámci nastolování lžidokratické totality. Už i z oficiálních míst zní, že se jednalo o „preventivní opatření a žádné skutečné nebezpečí německé liberální demokracii“ nehrozilo. Vše bylo jen ubohé divadlo a policejní vyfabrikovaná akce.

Hrozí podobný scénář i v dalších evropských zemích? Bohužel nepochybně.

Pohled do historie nám ukazuje, že se nejedná při nastolování novodobé totality o nic nového. Kdekoliv se lžidokrat dostal k moci, tak se u ní musel vždy držet za pomoci teroru a násilí. Kdo zakládal v bývalém SSSR koncentrační tábory? Lidé jako Trocki (Bronštějn), Kaganovič, Frankel apod. Kdo vraždil opozici ve východní Evropě po nastolení socialismu? Jména a tváře jsou podobné.

Úplně stejné je to nyní. Lidé v celé bílé Evropě si musí uvědomit, kdo je jejich skutečný nepřítel a tomu se postavit v boji na život a smrt, který jim nejstarší mafie světa vyhlásila. Jen pak mohou své národy zachránit a zbavit se té hydry navždy.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *