Proč jsou všichni čeští velvyslanci v Izraeli Židé? Čí zájmy tam skutečně hájí? Posílá česká diplomacie do Berlína Němce, do Moskvy Rusy a do Budapešti Maďary?!

Sdílet

Stropnický, Pojar, Žantovský, Kumermann, Pojar, Schneider… co mají tito pánové společného? Všichni byli čeští velvyslanci ve státu Izrael a všichni jsou židovského původu. Po roce 1989 panuje v české diplomacii velmi podivný fenomén. Všichni čeští velvyslanci v Izraeli musí být etničtí židé. To nastoluje řadu otázek:

  1. Proč do Berlína neposílá česká vláda etnické Němce, do Moskvy Rusy a Budapešti Maďary?! Důvod je prostý, nejspíš by měli dilema, čí zájmy mají vlastně hájit. Své domovské země, nebo svého národa? Z nějakého záhadného důvodu to ale u židů a Izraele nevadí.
  2. Jaké zájmy tito velvyslanci v Izraeli ve skutečnosti zastupují? Židovského národa, nebo hostitelské české země? Jaké zájmy asi zastupoval Miloš Pojar, autor knih „Moje setkání s židovstvím, nebo Stín šoa nad Evropou? Jaké zájmy tam asi zatupoval jeho syn Tomáš Pojar (ano zde byla rodinná tradice velvyslaneckých pašalíků v tel Avivu)? Co třeba Daniel Kumermann člen židovského řádu B’nai B’rith a kandidát do evropského židovského parlamentu? Ten v Izraeli hájil čí zájmy? Svého vyvoleného národa, nebo českých gojimů?
  3. Kdo vlastně ovládá českou diplomacii, že se něco takového může vůbec dít?

Mnoho otázek a jistě náhodou je pro jejich domácí tazatele nachystáno hned několik paragrafů trestního zákona, které jim mají předem vzít chuť je klást. První z nich v roce 2000 (zákon o popírání holocaustu) předložili do parlamentu dva poslanci ODS M. Benda a J. Payne, jistě náhodou oba rovněž židovského původu.

Neměli by Češi zatím přemýšlet o tom, jak se znovu stát pány ve své zemi?

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

2 Replies to “Proč jsou všichni čeští velvyslanci v Izraeli Židé? Čí zájmy tam skutečně hájí? Posílá česká diplomacie do Berlína Němce, do Moskvy Rusy a do Budapešti Maďary?!

  1. dejiny se opakuji, malokdo vi, ze na vzniku teroristickeho statu Israel maji hlavni podil zidi z Ceskoslovenska, to priznali i sionsticti vudci a tehdejsi clenove zidovskych teroristickych gangu jako byl Begin, Ben Gurion atd. Bez dodavek zbrani, letadel a vycviku pilotu z CSR 1948 nemohli totiz zidi tehdejsi valku vyhrat. Dnes se to s Ukrajinou opakuje akorat ze zidy ovladana Ukrajina tentokrat dostane z usi.

    1. Hezky film o hlavnim strujci techto spinavych machinaci byl Salman Slansky .To byl zacatek prozidovani spolecnosti i kdyz si trochu pozde komunisti uvedomili ze zid to ma vypatlene vzdy je vudcem ve vsem zle .Podivejte se vsichni na perfektni dokument na Utube „Kdo jinemu jamu kopa …“je to dokumentary o zidech ktere smetla jako vzdy vlna kterou oni sami zvedli .Vse i s popravou na Panktraci a detaily ktere neznate Pohledte nyni na tu buzerantskou epidemii -opet zidova ruka a zvrhlost .Za zavedeni homosexuality dekuje Biden kdy byl vicepresident pod polobukem Onanou v 2013 zidovskym velikanum na jejich meetingu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *