V Německu začalo vysílat proti režimní rádio. Bude podporovat bílé Německo, normální rodinu a tradiční německou kulturu. Progresivisté jsou zděšeni a bědují nad nárůstem neonacismu

Sdílet

V Německu začalo vysílat 24 hodin denně nové radio Kontrafunk pod heslem „hlas rozumu“ ( Die Stimme der Vernunft). Cílem konzervativního rádia je nabídnout ve veřejném prostotu jiné názory než mediální mainstream. Rádio je velmi dobře personálně obsazené, protože se do jeho řad zapojila řada bývalých redaktorů veřejnoprávních medií jako ZDF, ARD apod. Profesionální úroveň by tedy měla být dobrá (častý problém Svobodného vysílače, který není pro běžného posluchače konzumovatelný). Cílem je „občanský odpor“ proti mediální propagandě, která má za cíl uničení bílého Německa. Rádio chce nabídnout alternativní a pravdivé názory na multikulturní společnost. LGBT a gender propagandu a ekologii.

Establishment je pochopitelně zděšen a už naříká nad nástupem neonacistů. Ano, podporovat dnes normální rodinu a vlastní kulturu je pro establishment (sloužící cizím pánům) neonacismus… jenže to nám přece může být jedno. Proč by nám mělo vadit, když nás bude pár deviantů a bláznů nazývat homofoby, antisemity, rasisty…? Tohle je naše země a ne jejich!


Sdílet

One Reply to “V Německu začalo vysílat proti režimní rádio. Bude podporovat bílé Německo, normální rodinu a tradiční německou kulturu. Progresivisté jsou zděšeni a bědují nad nárůstem neonacismu”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *