Chcete zachránit Budvar před „privatizací“? Pak ho podpořte konzumací a hlasujte peněženkou. Chutná určitě lépe než“americká“ homo piva Staropramen a Braník a je už lepší než „japonská“ Plzeň

Sdílet

Loutky zahraničního řízení sdružené v „české“ vládě P. Fialy (ODS) se rozhodly předat svému zahraničnímu pánovi i zbytky českého hospodářství. Jedním z nich má být i prodej posledního českého pivovaru Budvar. Jedná se o velmi ziskový podnik, ale zájem o něj má „oficiálně“ americký Ab-Inbev, který vyrábí značku Bud a ten má zájem získat značku Budvar získat a pivovar zlikvidovat. Přání zahraničního pána je pro Fialovu vládu rozkazem.

Češi tak přijdou o poslední větší pivovar v českých rukách a české pivo jako pojem tak skončí. Stačí se podívat na vývoj kvality piv jako Gambrinus a bohužel i už Plzeň, které zahraniční vlastníci přetransformovali na euro-piva bez specifické chuti.

Pokud chcete Budvar zachránit, tak hlasujte peněženkou. V obchodech si začněte kupovat Budvar, nebo Pardál, který pivovar rovněž vyrábí. Nechoďte na pivo, ale začněte chodit na český Budvar. Hospoda s Budvarem se určitě najde, nebo ve své oblíbené hospůdce Budvar žádejte a mluvte s majitelem, že ho chcete. Prostor pro růst určitě je, v současné době totiž Budvar má méně než 10% českého trhu, kterému vládne Plzeň, následovaná Staropramenem a Heinekenem (Krušovice, Zlatopramen, Starobrno atd.), až po nich je Budvar.

Vyměňte homo piva od amerického Staropramenu (dlouholetý sponzor Prague pride a homo manželství) a Bráníku za český Budvar. Pochutnáte si lépe a ještě podpoříte sami sebe a svoji zemi. To stejné platí o japonské Plzni, která se v posledních letech výrazně zhoršila, což říkají i sami zaměstnanci. Nebo snad budete dál konzumovat bolehlav Krušovice od Heinekenu, který kromě LGBT agendy podporoval i očkovací mašinérii?!

Hlasujte peněženkou, i drobná gesta mohou mnoho udělat. Vaše peníze tak zůstanou doma, Když pijete homo piva ze Smíchova, tak daně odejdou do USA a ještě vám za to tenhle pivovar začne vnucovat perverzní LGBT agendu. Tohle chcete?

Je to na každém z nás, jak se zachová!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *