Francouzský potravinářský gigant Danone sponzorem letošní Prague pride. Dáte si dobrý český jogurt z Chocně, nebo homo jogurt Danone z Francie?

Sdílet

Letošní „nejteplejší týden v roce“ se opět blíží a s ním plejáda sponzorů z řad zahraničních západních vlád, mezinárodních organizací a nadnárodních korporací. Letos se k nim připojila i francouzská potravinářská firma Danone, která je českým domácnostem známa jako výrobce jogurtů Activia, Actimel, Fantasia a Kostíci, výrobce dětské výživy Nutricia a dovozce vody Evian. Po homopivu Staropramen, homo cole (Coca Cola) mají tedy Češi i homo jogurty Danone.

Z nabízených produktů by se řeklo, že je to firma zaměřená na rodinu, tak proč podporuje proti rodinné aktivity LGBT++? Vždyť jí to může obchodně poškodit. Jenže nadnárodní firmy tlačí tuhle globalistkou agendu bez ohledu na racionalitu obchodu a možných rizik ztráty zákazníků.

Proč se to děje? To je otázka za milion, ale možným vysvětlením je, že globální finanční oligarchii „zisk“ ve skutečnosti nezajímá. Je jim jedno, zda mají na účtu sto nul, nebo 101 nul. Oni se považují za vládce světa a nás všechny za své otroky a dobytek. Mají na to dokonce oficiální „náboženství“, které jim to říká.

Je na nás, zda na jejich hru přistoupíme. Zatím můžeme ještě třeba hlasovat peněženkou. Opravdu se neobejdete bez naparfemovaných homo jogurtů z Francie (vyráběných v cizině), protože tahle firma továrny v ČR už dávno zavřela!? Není lepší si místo nich dát dobré a v ČR vyráběné jogurty z Chocně, Valašského Meziříčí, Českých Budějovic, nebo Olomouce? Stejně tak vám bude víc chutnat domácí Budvar, nebo Svijany místo amerického homo piva Staropramen a Braník. Zatím máte ještě volbu a je jen na vás, zda jí budete mít i v budoucnosti.

Activia jogurt Ananas 120 g | Můj Nákup Ostrava.cz
Firma Danone se stala sponzorem Prague pride

Sdílet

One Reply to “Francouzský potravinářský gigant Danone sponzorem letošní Prague pride. Dáte si dobrý český jogurt z Chocně, nebo homo jogurt Danone z Francie?”

  1. Homo pivo je to nejlepsi neb sladek je cely den nahaty ,aby spravne odhadl teplotu piva ,Michani probiha veslem ve tvaru ptaka cernosskeho .Bonus je ze se temer zdarma pribaluje i „dildo“ tj gumovy bick dick cili curak Nektere maji i vibratory ale to je za priplatek.Hnuti zdraveho rozsirovani hnuti je diky zidovskemu pronikani do spolecnosti i do rite . Uniknou casto i desinformace o jakesi zvrhlosti teto vedouci sile spolecnosti ale to je jak znamo jen cast lzi ktere nasi zdrave osvete hazeji pod nohy jako klacky .Jiz i deti v juesej zadaji aby mohli byti prijati do kursu sexuelni vychovy ,a dekujeme jim tim ze jim zcela zdarma rozdavame mala dildicka a jine sexuelni hracky samozrejeme v nalezitych barvach rasove bratrzkosti.S pozdravem houkni mi ho bez houkani faggote

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *