V Česku je dražší benzín než v Německu a to hned o několik korun za litr. Proč vede „Ukrajinec“ P. Fiala zemi do ekonomické katastrofy?

Sdílet

Cena benzínu natural 95 potichu a za ostentativního nezájmu oficiálních medií dosáhla poprvé v novodobé historii Česka hranice 50 kč za litr a někde tuto magickou hranici už překonala. Rovněž poprvé v novodobé historii je cena benzínu a nafty vyšší než v sousedním bohatém Německu. Tam stojí litr benzínu natural kolem 1,84 EUR, což je asi 45-46 kč. Přitom ještě nedávno byla cena v Německu vyšší než 2 EUR za litr, pak ale spolková vláda pod tlakem veřejnosti a průmyslu přijala soubor opatření a cena benzínu a nafty rychle poklesla. Stejně jako v sousedním Polsku a i jinde. Jen česká vláda nic nedělá. Česko směřuje dál do ekonomické katastrofy.

Vše za naprostého nezájmu vládnoucích „elit“, přitom neustále rostoucí ceny energií a ostentativní nezájem jejich růst a související inflaci a nastupující chudobu je do očí bijící.

Je tedy na místě otázka, proč předseda vlády „Ukrajinec“ Fiala a jeho suita nechce situaci řešit a pokusit se odvrátit hrozící ekonomickou katastrofu. Odpověď se sestává z několika částí, které tvoří celou mozaiku.

  1. Petr Fiala a celá vládnoucí koalice byla k moci dosazena pomocí zahraničních loutkovodičů a svojí moc tedy neodvozuje od českých voličů. Pak pochopitelně slouží tomu, kdo jí k moci dosadil a nějaký český volič jí nezajímá. Ten jí u příštích voleb u moci neudrží.
  2. Vládní tým je soubor zoufalých loutek okresního formátu bez potřebných kvalit a zkušenosti řídit zemi. To je sice pravda, ale okopírovat opatření z okolí by problém jistě nebyl a třeba posílat zbraně na Ukrajinu a ukrajinizovat zemi dokázala hned od prvního dne ukrajinské krize. Jde tedy o vládu výkonných praporčíků, kteří pouze plní rozkazy ze zahraničí a Západ má dlouhodobě zájem na ekonomické likvidaci naší země.
  3. Nelze zapomenout ani na původ P. Fialy. Hned po volbách se ukázalo, že P. Fiala není tak úplně Moravák. Skromně totiž zamlčel veřejnosti svůj částečně „vyvolený“ původ. Pokud se na současnou situaci okrádání Čechů gojimů a drancování země podíváme z pohledu učení samozvaného vyvoleného národa, tak vše je v pořádku. Goj žádný majetek nevlastní, protože vše přece patří vyvoleným a ti používají různé metody, jak se ho zmocnit. Vždyť i jistý klasik vkládá ďáblovi do úst větu, „mojí zbraní je klam a lež, nepostavím se ti v otevřeném boji“. Kritik ale namítne, že se P. Fiala k těmto předkům nijak veřejně nehlásí a dokonce ani v Izraeli se ještě u Západní zdi poklonit nebyl (oblíbený to rituál českých politiků po roce 1989).
Někde už stojí 1litr benzínu natural 50,90 kč… to je o 5 kč víc než v bohatém sousedním Německu

Moudrý čtenář si jistě dokáže udělat závěr sám. Také mu je jasné, že naše vlast potřebuje změnu politického uspořádání, aby se vymanila z vlivu globální finanční oligarchie a jejich místních služebníků a souputníků.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *