V Austrálii zemřelo víc lidí na očkování experimentálními vakcínami než na koronavirus. Nezávislý výzkum a analýza vládních dat hovoří jasně

Sdílet

Výzkum nezávislé skupiny badatelů a statistiků ukázal, že na očkování experimentálními vakcínami proti koronaviru zemřelo v Austrálii víc lidí než na koronavirus.

Výzkum na základě oficiálních dat prokázal, že během prvních 13 měsíců údajné smrtelné pandemie koronaviru nedošlo v Austrálii k žádnému mimořádnému počtu nadúmrtí! Nicméně od dubna 2021 začala nadúmrtnost v zemi růst a do konce roku 2022 to bylo o celých 14% v porovnání s předchozím rokem (sledování se provádělo na týdenní bázi) Jediné logické vysvětlení podle badatelů je masivní očkování, které začalo začátkem roku 2021.

Austrálie je země, kde je oficiálně naočkováno téměř 85% obyvatel a vláda doslova terorizovala ty, kteří odmítání experimentálními vakcínami odmítali. Půjdou nyní ti vakcinační darebáci před soud?

Potvrzuje to ony „konspirační“ teorie odmítačů korona agendy a očkování, že o zdraví vůbec nešlo a vakcíny přinesly prospěch pouze jejich výrobcům jako firma Pfizer, Moderna, Bion-tech atd.

Poznámka redakce, za oběti koronaviru byli považováni všichni, kdo měli pozitivní pofiderní PCR test na covid. tedy i oběti autonehod, srdečních selhání, úrazů atd.

Ředitel firmy Pfizer veterinář A. Bourla si na prodeji experimentálních vakcín namastil kapsu. Půjde nyní před soud za lhaní o jejich účincích a bezpečnosti?

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *