Židovští intelektuálové opět v čele omezování svobody slova a zavádění cenzury. Kdo je Michal Klíma (Kauders)

Sdílet

„Česká“ vláda jmenovala nedávno zmocněnce pro boj s dezinformacemi jistého Michala Klímu. Ten pochází z disidentské rodiny a jeho otec byl spisovatel Ivan Klíma (původním jménem Ivan Kauders) a matka Helena Klímová. To už je sám o sobě bizár, že bývalý příslušník protikomunistického disentu dnes zavádí cenzuru a omezuje svobodu slova. Jako kdyby těmto lidem nešlo v disentu o svobodu slova, ale pouze o snahu dostat se k moci a majetku a vládnout Čechům.

Zajímavý je i původ Michala Klímy, který není českého původu a jeho oba rodiče byli Židé. Otec Ivan Klíma dokonce strávil část dětství v ghettu v Terezíně. V širším kontextu to vyvolává mnoho otázek.

Je náhoda, ze za prvním omezením svobody slova po roce 1989 (zákon z roku 2000 o „popírání holocaustu“) stáli dva poslanci ODS M. Benda (Afterduft) a J. Payne, kteří jsou rovněž židovského původu? Židovského původu je i údajně i A. Babiš, který Čechy tyranizoval v době korona plandemie, kde český goj nesměl opustit ani hranice okresu. Židovské předky má i současný premiér Fiala, který 25. února 2022 oficiálně protiústavně vyhlásil cenzuru vypnutím řady nezávislých webů a vede zemi do chudoby, jakou nepoznala desítky let.

Pohled do historie ukazuje, že židovští intelektuálové se nadprůměrně účastnili většiny pokusů o omezování svobody slova v moderních dějinách. Stačí se podívat na vysoký počet židovských intelektuálů, kteří v Československu po roce 1948 zaváděli komunistický teror a mimo jiné omezovali svobodu slova. Jména jako Clementis, Slánský, Zeman, London, Šling atd. jsou dobře známa, byť se vše později svedlo na Gottwalda, aby se zakryla vysoká účast židovských intelektuálů na poválečném teroru. českého obyvatelstva. Stejná situace byla ale v roce 1918 v Rusku, kde rovněž prim udávali židovští intelektuálové a revolucionáři jako Trockij, Zinoviev, Kameněv, Sokolnikov a oni byli primárními vůdci komunistického teroru a likvidace národů Ruska. (psali jsme zde). I v Rusku se to později účelově svedlo na Stalina.

Vysoký počet židovských aktivistů podporujících omezení svobody slova vede ke vniku nejrůznějších alternativních teorií o jejich roli ve společnosti

Americký velvyslanec v SSSR David R. Francis již v lednu 1918 v depeši do  Washingtonu píše: “Bolševičtí vůdci zde, z nichž většina jsou Židé a 90 procent z nich přišlo z ciziny, se o Rusko nezajímají, Jejich jediný zájem je internacionalismus a chtějí rozpoutat světovou revoluci“, (David R. Francis, Russia from the American Embassy (New York: 1921), s. 214.)

Vysoký podíl židovských intelektuálů a aktivistů na omezování svobody slova v moderních českých dějinách by jistě stál za závažnou historicko-společenskou debatu. Minimálně otázka, proč se tito lidé takto chovají k přátelskému hostitelskému národu je zcela relevantní. Jenže tato debata se v ČR vést z důvodu de facto zákazu jakékoliv kritiky Židů vést nedá, tresty odnětí svobody jsou bohužel v liberálně demokratickém Česku realitou. Vedle na Slovensku se to děje rovněž. Jenže Češi (Slováci) se této debatě v budoucnu nevyhnou, jinak je totiž čeká fyzická likvidace ze strany nejstarší mafie světa, které tihle novodobí cenzoři oddaně slouží.

Zde v USA je tato debata ale zatím stále možná a tak my krajané v ní musíme pomoci.

Joe Kolach, Texas, USA

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce. Naše redakce a server jsou umístěny v USA a tak si můžeme dovolit zveřejnit i příspěvky, které se jiné servery zveřejnit neodváží. Máte.li zajímavý text, tak nám ho zašlete na redakční adresu, kterou najdete v sekci o nás


Sdílet

2 Replies to “Židovští intelektuálové opět v čele omezování svobody slova a zavádění cenzury. Kdo je Michal Klíma (Kauders)

  1. tak toto je dlouholeta tradice, portal balder.org uz davno dokumentoval snahy zidovskych politiku zavest zakony pro omezovani svobody slova a prosazeni neomezene migrace, uvedl nejen jmena politiku nybrz i konkretni zakony ktere prosazovali v USA, Kanade a vsude v Evrope, proto byl portal zablokovan, preso ho lze najit v archivu.
    https://web.archive.org/web/20180429071107/http://balder.org/judea/Hate-Speech-Laws-Immigration-Jewish-Influence-Britain.php

  2. muzete se pripravit, Kosher Nostra uz pripravuje obrezaneho kandidata na prezidenta, pucflek pejzate mafie Ovar pujde od valu a uz pripravuji medialni promyvacku pro zvoleni obrezance Tomase Pojara, syna proflaknuteho komouse ktery si vyslouzil ostruhy coby kolaborant a vyslanec v Zidovstanu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *