Dánský politik se pokusil zapálit ve Švédsku korán, okamžitě se stal terčem divokého útoku muslimských hord. Neuvěřitelné video v textu. Pálení švédské vlajky muslimy je ok, pálení koránu zločin….

Sdílet

Dánský pravicový politik Rasmus Paludan, který má švédskou matku a hovoří plynně švédsky, se rozhodl otestovat svobodu v této skandinávské zemi. Uspořádal sérii pokusů o zapálení muslimského koránu. Výsledek byl vždy stejný, okamžitě se stal terčem divokých násilných útoků ze strany „místních“ muslimů. Ti se mu pokusili zdemolovat auto a následně fyzicky zlikvidovat odvážného politik a jeho doprovod. Video z jedné akce zde a určitě stojí za shlédnutí!

Přitom většina muslimů ve Švédsku je otevřeně proti bělošská a prosazuje islamizaci země. Muslimové rádi pálí švédskou vlajku, což je podle tamějších vládních politiků projev svobody a demokracie. Takže pálení švédské vlajky imigranty je ok, pálení muslimského koráno je ale zločin.

Tuhle politiku dvojího metru ale vidíme ve všech vazalských západních liberálních demokraciích. Včetně té české. Černoch znásilní mladou dívku u Terezína a dostane směšný trest, Afgánec se pokusí znásilnit sestru v nemocnici Na Bulovce a je osvobozen, Vietnamec prodávající dětem drogy je dokonce veleben jako vzor integrace, Ukrajinec, který si přijel pro sociální dávky a bezplatnou péči z Užhorodu za válečného uprchlíka. Vedle toho běžný Čech je prý největší rasista, alkoholik, hlupák a nemá právo ani na vzduch, který dýchá.

Jenže primární problém nejsou zvýhodňovaní imigranti, ti jsou jen obětí satanistické nejstarší mafie světa. Národy, které se dokáží zbavit téhle hydry, budou zase moci získat suverenitu a své problémy s imigranty si vyřeší. Byť to bude možná znamenat v západní Evropě spoustu násilí, ale jiná cesta není. Jinak je pro ně (bílé národy) globální hydrou naplánován smutný konec a fyzická záhuba.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *