Němečtí Zelení plánují umožnit změnu pohlaví i dětem. Dětští psychiatři jsou zděšení… transsexualita je jen módní výstřelek a „translidé“ jsou většinou po změně pohlaví nešťastní. Kdy přijde s podobnými návrhy „havlistická pětikolka“?

Sdílet

Zelení jsou v Německu součásti vládní koalice a proto chrlí nové návrhy anticivilizačnících zákonů jako na běžícím pásu. Poslední příspěvek z jejich globalistické antiněmecké dílny je návrh změny zákona o transsexualitě. Podle nich by měla být změna pohlaví umožněna i dětem od 14. roku a to dokonce bez souhlasu rodičů. Prý mají i děti právo na genderové sebeurčení.

To vyvolala hlasitou vlnu odporu řady německých dětských psychiatrů, kteří se zatím na rozdíl od řady západních kolegů nebojí poukazovat na nebezpečí podobných nápadů.

Především poukazují na skutečnost, že děti v pubertě se stávají obětí módních trendů a záměrně pak rebelují proti vůli rodičů. Transsexualita se rovněž stala „podivnou módou“ a přitom se jedná o velmi vážnou poruchu osobnosti. Zde hrají velmi negativní úlohu oficiální media, která prezentují transsexuály jako něco „cool“, co stojí za vyzkoušení a přinese to mladým lidem ráj na zemi. Přitom podle klinických poznatků se většina osob po změně pohlaví propadá do vážných duševních potíží a hormony mají i negativní vliv na fyzické tělo.

Odborníci poukazují na skutečnost, že nejranitelnější vůči transsexuální propagandě jsou mladé dívky, kterým to většinou zcela zničí život a mnohé spáchají následně sebevraždu, nebo se o ní alespoň pokusí.

Transsagenda je jedním z nástrojů globalistického tažení na zničení normální bílé rodiny a tak se můžeme jen dohadovat, kdy se podobnou agendou přispěchá havlistická pětikolka, která je plně v područí západních globalistických perverzních sil.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *