Rakouští vlastenci protestovali proti propuštění muslimských uprchlíků, kteří znásilnili mladou dívku (16), na svobodu. Půjdou do vězení. Uprchlíci na svobodu, Rakušané do vězení….tak funguje liberální demokracie

Sdílet

Když soudce nařídil propustit partu muslimských mužů, kteří se dopustili hromadného znásilnění bílé dívky na nádraží v Linci, tak to vyvolalo v rakouské veřejnosti velké pobouření. Parta 4 uprchlíků totiž dívku nejenom hromadně znásilnila, ale pokusila se jí i zabít, aby se zbavila svědka (psali jsme zde). Skupinka rakouských vlastenců dokonce uspořádala veřejný protest a na nádraží v Linci vyvěsila velké plakáty s nápisem Vergewaltiger abschieben statt freilassen (Znásilňovatele odsunout nepropustit na svobodu).

V normální společnosti by se nic nedělo, ale v liberálně demokratické totalitě to je jinak. Uprchlíci kriminálníci nyní běhají na svobodě a protestující Rakušané jsou obviněni z podněcováni nenávisti a hrozí jim trest až 10. let odnětí svobody! Režimní media také okamžitě zahájila pomlouvačnou kampaň. jak prý se Rakušané bojí „bílých pravicových extremistů“ (zfalšovaný průzkum názoru veřejnosti) a naopak nebojí uprchlíků! Ve skutečnosti je to přesně naopak.

Nedělejme si iluze, že v Česku je to jiné. I tam je otevřeně nastolována proti národní totalita vedená pohrobky V. Havla ve službách globální finanční oligarchie.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *