„Nezletilí“ muslimští uprchlíci hromadně znásilnili bílou dívku (16) v rakouském centru pro válečné uprchlíky z Ukrajiny

Sdílet

Rakouský Linz se stal svědkem ohavné scény, ve středu kolem 1700 hodiny uslyšeli příslušníci cizinecké policie při obchůzce ubytovacího centra pro válečné uprchlíky z Ukrajiny podivný hluk. Po otevření dveří viděli skupinku 4 snědých mladíků, jak hromadně znásilňují bílou nezletilou dívku (16). Policie se podařilo dva pachatele zadržet, jeden je z Iránu a je mu údajně 14 let a druhý z Afganistánu a je mu údajně 15 let. Zbytek pachatelů unikl a policie po nich pátrá. Dívka byla převezena do nemocnice. Podle policistů udávaný věk pachatelů neodpovídá jejich skutečnému věku. To je oblíbený trik muslimských imigrantů, který jim poradily imigrantské neziskovky, aby se vyhnuli trestnímu stíhání jako nezletilí.

Ještě mi nebylo 15 let….

Je to další z dílů nekonečného multikulturního obohacení, kterému je vystavováno bílé obyvatelstvo po celé západní Evropě. Jak dlouho to budou ještě lidé tolerovat, nebo už je to nevratný proces?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *