Dodávky vojenské techniky včetně českých tanků T72 na Ukrajinu jsou včetně vyškoleného personálu. Žádní „Ukrajinci“ v nich jezdit nebudou. Stejně je to i u zbrojních dodávek z Velké Británie, Polska, Austrálie, USA, Německa…

Sdílet

Politické reprezentaci ČR bylo jejími západními pány nařízeno zahájit další vlnu posílání vojenské techniky na Ukrajinu, kde se konflikt již plně transformoval do proxi války mezi Ruskem a „vyspělým západem“. ČR dodala více než 10 tanků T72 a dále bojová vozidla pěchoty. Po rouškou téhle mlhy proudí na Ukrajinu pro jednotky „zahraničních dobrovolníků“ další moderní vojenská technika.

Pro naivní goje se v oficiálních mediích omílá pohádka, že jsou to zbraně, které „ukrajinská armáda“ prý zná. Proto je nutné uvést vše na pravou míru.

Tanky T72 byly kromě SSSR vyráběny rovněž v ČSSR a Polsku. Jenže právě zahraniční verze měly řadu modifikací, které udělaly z tamějších výrobků unikátní stroje. Jednalo se o změny pancíře, úpravy pohonné jednotky atd. Což dělá mnoho dílů nezaměnitelných, ale také vyžaduje jiný výcvik posádky.

Výcvik tankové posádky navíc trvá nejméně několik měsíců!

To znamená, že podobně složitá zahraniční vojenská technika se na Ukrajinu musí poslat včetně vyškoleného obslužného personálu. Jinými slovy profesionálních vojáků-bojovníků a profesionálních techniků údržbářů/opravářů. V případě českých T72 se může jednak buď o české, nebo polské vojáky a opraváře. Představa, jak do českého T72 sedne ukrajinský odvedenec, který nikdy v tanku neseděl, je srandovní a věří jak tak maximálně čtenář Respektu a Lidovek. Obvykle lidé, kteří mnoho rozumu nepobrali a svojí hloupost a opakování naučených frází vydávají „za kritické myšlení“.

Kolik vojáků „dobrovolníků“ tedy bude muset „česká“ vláda na Ukrajinu poslat? Tank T72 má 3- člennou posádku, BVP 2-3 člennou. To je při počtu ca 60 ks zhruba 180 vojáků. K tomu si připočtěte nejméně 80-100 člennou technickou a logistickou podporu. Protože tanky samotné určitě nepojedou z Užhorodu na Kyjeva po vlastní ose a na svůj motor. tank má pro informaci spotřebu kolem 200L nafty na 100km! (závisí na terénu, požadované rychlosti atd.)

Úplně stejné to je u australských Bushmasterů, nebo raket Javellin, či Startreak. I ty musí obsluhovat profesionální zahraniční vojáci, který se nyní na Ukrajině nachází už možná 100 000! Což je podle všeho důvod, proč Rusové (dočasně) opustili myšlenku obsazení Kyjeva. Protože by to znamenalo vleklé pouliční boje s obrovskými obětmi na obou stranách a hlavně mezi civilisty. Ukrajinská armáda umí bojovat především s neozbrojenými civilisty.

To ale už znamená otevřené zapojení českých žoldáků do války s Ruskem. Ona už i oficiální místa přiznávají „české“ ztráty v bojových operacích. To bude mít pro ČR vážné ekonomicko-politické důsledky a podle všeho to je přesně důvod, proč zahraniční páni tuhle taktiku „české“ vládě naordinovali. Čechy za to bude čekat chudoba, ukrajinizace země a rozvrat sociálního systému. Tohle chceme? Necháme si těmi zahraničními globalistickými lžidy a jejich domácí 5. kolonou zničit zemi a národ?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *