Co přesně znamená americký „Lend and Lease“ pro Ukrajinu? Gojové se budou navzájem pobíjet pro židovského prezidenta a židovské oligarchy a pak ještě budou jejich potomci muset zaplatit za dodávky těch zbraní…

Sdílet

Americký senát schválil jednohlasně nový program Lend and Lease pro Ukrajinu. Program má oficiálně umožnit prezidentovi Bidenovi navýšit vojenskou a humanitární pomoc Ukrajině až na 14 mld. dolarů. Jelikož USA na Ukrajině a pro Ukrajincům de facto žádnou humanitární neposkytují, tak půjde výlučně o dodávky zbraní. Jenže to nebude dar. Už z názvu zákona je patrné, že jde o „půjčku a pronájem“! A půjčka se musí splatit. To je po desítky let praktikovaná praxe západu (nejdříve Velké Británie a nyní i USA), které v některé zemi vyvolají konflikt a pak tam na dluh dodávají zbraně. Dluh pak rozvrácená země není schopna splácet a demokratický západ si pak jako kompenzaci přivlastní například tamější energetické zdroje (Irák, Lýbie, atd.).
Konkrétně na Ukrajině to bude znamenat, že Ukrajinci a dostanou zbraně, aby se zabíjeli s Rusy a jinými Ukrajinci navzájem a to všechno pro židovského prezidenta a židovské oligarchy, kteří jim sebrali už úplně celou zemi včetně zemědělské půdy, lesů, rybníků…. Ano, téměř veškerá půda na Ukrajině dnes patří židovským podnikatelům a firmám. Ne náhodou se před konfliktem mluvilo o vytvoření obnovené chazarské říše jako Izraele 2.0.

A tomu zbytku Ukrajinců, kteří to přežijí a zůstanou na Ukrajině, zůstanou ke splácení astronomické dluhy za dodávky západních zbraní. Zbraně na Ukrajinu zadarmo dodávají pouze loutkové vlády typu „Česka“, Slovenska, či států Pobaltí.

Proto by Ukrajinci možná měli změnit pozdrav a místo “ sláva Ukrajině“, začít volat „radostně zemřeme za americké a židovské pány“…..

Joe Nowak, Chicago, USA

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce. Naše redakce ale sídlí v USA, kde je svoboda slova (zatím) garantována Ústavou a rádi zveřejníme jakékoliv zajímavé příspěvky k aktuálním tématům. My se jiných názorů nebojíme jako na rozdíl od současného režimu v naší staré vlasti!


Sdílet

2 Replies to “Co přesně znamená americký „Lend and Lease“ pro Ukrajinu? Gojové se budou navzájem pobíjet pro židovského prezidenta a židovské oligarchy a pak ještě budou jejich potomci muset zaplatit za dodávky těch zbraní…

  1. Nejsem jsi tak zcela jistý tvrzením autora o etnickém pozadí operace „Ukrajina“. Jsem si ale naprosto jist, že jediným skutečným vítězem této války budou opět USA. Příznačné je, že „zadarmo“ zbraně dodávají jenom chudší satelité. V tom má autor zcela pravdu a samo o sobě to něco vypovídá o morálním profilu u nás všeobecně obdivovaných USÁků.

  2. autor ma samozrejme pravdu, toto je uz dlouha desetileti program. Perfektne to ve sve knize „Confessions of an Economic Hit Man“ popsal Joh Perkins, puvodne insider programu nez se mu z toho zvedl zaludek. Zadluzit nejaky stat a pak ho vykrast. A kdyz to nejde po dobrem, nastoupi armada, jako napriklad v Paname a jinde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *