Anti ruská hysterie plná lží. Komunismus a komunistický teror nezavedli v roce 1918 Rusové ale Židé, stejně jako ho zavedli po 2. světové válce Židé v Maďarsku, Československu a jinde

Sdílet

Současná hysterie proti všemu ruskému je jen vyvrcholením proti ruského šílenství z posledních ca 20 let. Rus zkrátka může za všechno. Jednou z oblíbených anti ruských písníček je i tvrzení, že „Rusové vytvořili a šířili komunismus“.

Nic však není dál od pravdy! Mezinárodní komunistické hnutí čerpalo primárně z myšlenek židovských teoretiků, mezi kterými byl prosazován K. Marx. ten se narodil v Trevíru v dnešním Německu a pocházel z rabínské rodiny. Když byl komunismus zaváděn v carském Rusku, tak naprostá většina z tamějších komunistických revolucionářů byla židovského původu.

Když těsně před „říjnovým“ uchopením moci vytvořili bolševici první vedení, tak jeho personální složení bylo Lenin, Bubnov (jediný Rus), Stalin (Gruzínec) a Trocky, Sokolnikov, Zinoviev a Kameněv (všichni ostatní byliŽidé).  To rovněž platilo pro první sovětskou „vládu“ L. Trocky (Bronstejn – Žid) velel Rudé armádě a nějakou dobu byl i „ministrem zahraničí“, J. Sverdlov (Solomon – Žid) byl ústřední tajemník strany a de facto předseda vlády, Grigori Zinoviev (Apfelbaum/Radomyslsky – Žid) vedl komunistickou Internacionálu,  Kominternu). Dále tiskový komisař  Karl Radek (Sobelsohn  – Žid), následoval ministr zahraničí  Maxim Litvinov (Wallach – Žid), Lev Kamenev (Rosenfeld) a Moisei Uritsky oba Židé. Zapomenout nemůžeme na F. Dzeržinského, který velel CEKA (tajná policie a byl původem údajně Polák, ale jelikož mluvil jidiš, tak o tom lze pochybovat) a již zmiňovaného J.V. Stalina (Gruzínce). Jak opět vidíme etničtí Rusové hráli ve vedení bolševického Ruska (SSSR) od začátku zcela nevýznamnou roli a to v SSSR trvalo až do 60. let 20. století! Tehdy se částečně počet etnických Rusů ve vedení komunistické strany navýšil.

Vysoký podíl etnických Židů ve vedení SSSR od samého začátku nebyl žádným tajemstvím.

Americký velvyslanec v SSSR David R. Francis již v lednu 1918 v depeši do  Washingtonu píše: “Bolševičtí vůdci zde, z nichž většina jsou Židé a 90 procent z nich přišlo z ciziny, se o Rusko nezajímají, Jejich jediný zájem je internacionalismus a chtějí rozpoutat světovou revoluci“, (David R. Francis, Russia from the American Embassy (New York: 1921), s. 214.)

Stejně tak se tihle židovští revolucionáři netajili mezi soukmenovci svými skutečnými záměry.

Leiba Bronstejn – alias Trokcij . který pocházel z židovské rodiny v Oděse, již na začátku existence SSSR prohlásil.

Musíme Rusko přeměnit v poušt s bílými negry, na které uvalíme takovou tyranii, o které nesnili ani východní despotové. Jediný rozdíl bude, že to bude levicová a nikoliv pravicová tyranie, Bude to tyranie rudá a nikoliv bílá! To slovo rudá myslíme doslova, protože prolijeme takové potoky krve, že budou všechny lidské oběti z kapitalistických válek vedle toho blednout závistí. Největší bankéři z poza oceánu s námi budou úzce spolupracovat, Pokud naše revoluce zvítězí, ustavíme vládu sionismu na troskách revolučního pohřbu a staneme se mocností, před kterou celý svět padne na kolena. My ukážeme, co je skutečná moc! Pomocí teroru a krvavé lázně zlikvidujeme ruskou inteligenci do stavu na úrovni idiocie a zvířecí existence… V tuto chvíli naši mladí muži, synové hodinářů z Oděsy, Orla, Gomelu a Vinice ví, jak nenávidět všechno ruské. Jaké potěšení jim působí fysická likvidace ruské inteligence – důstojníků, akademiků a spisovatelů…” (Paměti Arona Simanoviche)

Bronštejn (Trockij) se dokonce netajil tím, že na tom plánu likvidace ruského národa bude pracovat s židovským bankéři v USA a Londýně.

 Hirsch Apfelbaum. (alias Radomyslsky, nebo Zinoviev) v září  1918, kdy otevřeně vyhlásil masovou genocidu ruského národa: “Potřebujeme 90 mil ze 100 milionů Sovětských Rusů. Pokud jde o ten zbytek (10 milionů) tak těm nemáme co říct. Ti musí být vyhlazeni…“Richard Pipes, The Russian Revolution (New York: 1990), s. 820.

Že je komunistický sociální experiment v Rusku prací židovských revolucionářů, bylo mezi židovskými komunitami dobře známo.

Významné židovské noviny American Hebrew na podzim roku 1920 napsaly: “Bolševická revoluce v Rusku byla výsledkem židovského myšlení, úsilí, nespokojenosti a pokusu o přestavbu“ (American Hebrew (New York), Sept. 1920. Nathan Glazer and Daniel Patrick Moynihan, Beyond the Melting Pot (Cambridge, Mass.: 1963), s. 268.)

Vysoký podíl Židů byl ale i v represivních a popravčích komandech, která plnila příkazy lidí jako Bronštějn a Apfelbaum. Byli to právě ti „synové hodinářů z Oděsy“, kteří vraždili fyzicky ruskou inteligenci, duchovní, obchodníky ale i běžné ruské rolníky a dělníky.

První sovětský koncentrační tábor na Soloveckých ostrovech byl zřízen na příkaz L. Bronštějna (Trockého). Další tábory Gulagu pak měly většinou velitele židovského původu. Na otrocké práce na Bělomorském kanále (50 000 obětí) dohlížel Naftali Frankel, který byl rovněž židovského původu.

Stejně tak byla personálně obsazena CEKA (tajná policie) její náčelník byl F. Džeržinský (údajně Polák, což ale není jisté, protože mluvil plynně jidiš), naprostá většina vyšších důstojníků, vyšetřovatelů, velitelů táborů Gulag a popravčích komand pak byli Židé. (Což otevřeně přiznávají i židovští autoři jako například Sonya Margolina (Das Ende der Lügen: Russland und die Juden im 20. Jahrhundert (Berlin: 1992)). Některé zdroje dokonce hovoří o tom, že mezi příslušníky CEKA bylo 90 procent Židů a zbytek Poláci, Lotyši, či Gruzínci.

Velmi vysoký podíl etnických Židů byl i na uměle vyvolaném ukrajinském hladomoru v 30. letech. A. Solženicin v knize „200 let pospolu“ uvádí, že v komandech vyhánějící a vraždící ukrajinské rolníky tvořili Židé 2/3!

Uplně stejná byla situace po 2. světové válce v Československu. I zde se oficiálně mluví o „Gotttwaldově teroru“, ale taktně se mlčí o tom, že nejméně polovina komunistických vůdců byla židovského původu. (Slánský, Zeman, Loebl, London, Margolius, Šling, Reicin atd.), stejně tak se Židé vysoce nad proporčně podíleli na nastoleném teroru.

Podobné to bylo v Maďarsku, kde dokonce první komunistickou vládu a vedení tajné policie AVO tvořili pouze Židé. (psali jsme zde)

Rusy tedy můžete obviňovat z mnoha věcí, ale určitě ne ze zavádění komunismu. Ten zavedli židovští revolucionáři podporování židovskou finanční oligarchií. Rusové (ruský národ) byli naopak první a největší obětí komunistického teroru.

Papír sice snese všechno, ale lhát se nemá! Jenže bez lží tyhle liberální demokracie fungovat neumí.

Joe, Kolach, Texas, USA


Sdílet

5 Replies to “Anti ruská hysterie plná lží. Komunismus a komunistický teror nezavedli v roce 1918 Rusové ale Židé, stejně jako ho zavedli po 2. světové válce Židé v Maďarsku, Československu a jinde

  1. Ano, a proto dnes po východní Evropě jezdí Noční vlci s rudými vlajkami a se srpem a kladivem a s rudými hvězdičkami na baretu. Rusové sice komunismus nevymysleli, ale nechali si ho s minimálním odporem vnutit (viz Gajdovy paměti) a dnes se hrdě hlásí k nástupnictví komunistické říše zla Sovětskému svazu. Rusové původně nevymysleli tento zločinecký systém, ale neodporovat zločinu znamená sám být zločincem.
    https://www.youtube.com/watch?v=pQwqV4S1n3g
    https://www.youtube.com/watch?v=s5wAoeTrYiY

    1. o cem to blekotas komiku? Dnesni Rusko nema s tehdejsim rezimem naprosto nic spolecneho, prestan cumet do bedny. To ze Rusove zadny odpor nekladli je pitomost, Ruda armada sestavala po svem zalozeni ze dvou tretin z madarskych a nemeckych komousu, proti kterym nemeli ani Belogvardejci sanci vyhrat , natoz neozbrojeni muzici. Pomoc od Csl. legionaru se nedockali protoze poskok zidovskych bank, ktere 1917 ten prevrat financovaly, Masarik tomu zabranil. Krome toho tehdy jeste netusili co se za tim skryva za svinstvo.

      1. Komik prezil v boji proti komunismu na Zapade az do dnesnich dnu .S pytli zlata na ramenou se ted toula zapadem a westernem
        a sve vedomosti predava a proto se ukecava.Je to slavny Havelstein ma ho rad i Moshestein spolus nasim Fialou co rozdrtil Babise potazmu i Kotapishe

  2. Co zrejme vetsina populace netusi, cesti zidobolsevici maji podstatnou vinu na zalozeni a preziti teroristickeho statu Israel. Tehdejsi sef sionistu, ober-terorista a zlocinec Ben Gurion pozdeji priznal ze bez dodavek zbrani, letadel a vycviku israelskych pilotu ceskymi instruktory od 1948 by Israel pozdejsi valku nemohl vyhrat. Jsou tedy spoluzodpovedni za dlouhe roky teroru na palestinske populaci, kradezi uzemi a pozdejsim podnecovani vsech valek na Blizkem vychode prostrednictvim jejich soucasnych amrdolskych mopsliku.

    1. Komik prezil v boji proti komunismu na Zapade az do dnesnich dnu .S pytli zlata na ramenou se ted toula zapadem a westernem
      a sve vedomosti predava a proto se ukecava.Je to slavny Havelstein ma ho rad i Moshestein spolus nasim Fialou co rozdrtil Babise potazmu i Kotapishe

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *