Putin plánuje teroristické útoky na strategické cíle v Česku, hlásí česká kontrarozvědka. Může jít o Prague pride, nebo neziskovku Člověk v tísni

Sdílet

Ruský režim se nezastaví před ničím. Podle tajných zpráv velitele české kontra rozvědky Lájoše Murgoše existují nezvratné důkazy, že se ruský režim chystá k teroristickým útokům na strategické cíle v Česku. Předseda pobočky Knessetu č. 2 (v dřívějším názvu Senát ČR) Miloš Taiwanec k tomu řekl, že po Vrběticích se musíme připravit na nejhorší.

Mezi vybranými cíli jsou nejdůležitější objekty české kultury a státu. Především se jedná o připravovaný útok na pochod Prague pride, který proběhne v nejteplejším týdnu v roce. Podle Murgoše by měl být útok proveden formou biologických zbraní. Do Česka už údajně přicestovalo několik zteplilých agentů KGB, kteří mají vysokou virovou nálož viru Gayids. Jejich úkolem bude infiltrovat a infikovat místní gay scénu zvláštní mutací viru Gayids. Nově vyvinutá mutace v tajných laboratořích v ruském Mariupolu způsobuje, že všichni gayové začnou začnou mít zájem pouze o druhé pohlaví a vládnoucí LGBT++ komunita by tím utrpěla vážné a nenahraditelné ztráty. Zahraniční sponzoři Prague pride proto vytvořily zvláštní fond, který bude sloužit na školení účastníků festivalu tolerance.

Dalším cílem teroristického útoku ruských agentů má být pobočka neziskové organizace Člověk v tísni. Na tento útok upozornila ministryně obrany Černochová, dříve starostka Prahy 2, kde tahle nezisková organizace sídlí. Zde má jít o ještě záludnější útok ruských agentů. Do objektu neziskové organizace má být vypuštěno několik speciálně vypěstovaných sibiřských tchořů, kteří májí zápachem znemožnit práci statečných neziskovkářů, bez kterých by do ČR nepřišel ani jeden černý a muslimský uprchlík a ukrajinské jednotky by nedostaly ani náboj do samopalu v rámci humanitární pomoci. Zaměstnanci neziskovky jsou nicméně dlouhodobě na podobné útoky připravováni a již několik let se většina z nich nemyje a tak by je neměl porazit ani zápach ruských útočných tchořů.

Vláda Česka proto vyzývá obyvatelstvo k mimořádné ostražitosti a bělosti. Je potřeba hlásit všechny podezřelé osoby, Především pak osoby pijící ruskou vodku, píšící písmeno Z a V, vyvěšující českou vlajku a především mluvící rusky. Pozornost je rovněž potřeba věnovat sousedům, kteří čtou ruské knihy a poslouchají hudbu ruských autorů. Záludnost a úskočnost ruských agentů totiž nezná mezí! Všechny podezřelé aktivity je potřeba ihned hlásit policii EU , nebo přímo spojeneckým jednotkám, které budou od 9. května působit na českém území pod označením „Wehrmacht“.

Jen společným úsilím ubráníme naše západní hodnoty a liberální demokracii!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *