Ve Španělsku už nesmí prodávat hračky pro kluky nebo holky. Hračky mohou být pouze bezpohlavní

Sdílet

Španělská vláda a svaz výrobců hraček se dohodly, že v budoucnu se nebudou smět v zemi prodávat hračky, která by evokovaly, že jsou určeny pro některé z 2 normálních pohlaví. To se týká i barev, například růžová pro holčičky a modrá pro kluky už bude tabu. Totéž se týká „tradičních“ stereotypů, kdy hračky jako panenky, nebo nádobíčka a kuchyňky byly určeny pro dívky a hračky jako sport a technika pro kluky. S tím je rovněž konec!

Cílem opatření je údajný konec diskriminaci různých pohlaví a odbourání stereotypů. Výsledkem mají být hračky, které budou podporovat pluralitu, toleranci a rovnost.

Toto orwellowské opatření nespadlo z nebe. Jíž před Vánocemi se ministerstvo pro ochranu spotřebitelů angažovalo v kampani proti „tradičním vánočním hračkám“, kvůli jejich údajnému genderovému klišé.

Liberální demokracie už dospěla do stádia, kdy nepřeje bílým dětem ani trochu normální dětství. Bílý Evropan má být zkrátka zničen a globální finanční oligarchie se nezastaví před ničím ani nevinnými dětmi.

V ČR lze jen čekat, kdy s tím přijde nějaký ministr 5 koalice, třeba v rámci boje proti Rusku a ve snaze patřit na západ!


Sdílet

One Reply to “Ve Španělsku už nesmí prodávat hračky pro kluky nebo holky. Hračky mohou být pouze bezpohlavní”

  1. jaka liberalni demokracie? Naprosty nesmysl, soucasny system neni ani liberalni ani demokracie, jde o korporatni fasismus krizeny marxismem ve sluzbach Kosher Nostry.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *