Poláci se začínají bouřit proti ukrajinizaci země. Velká demonstrace, protesty na letištích… Kdy se zvednou i Češi a Slováci?

Sdílet

Polské „elity“ plně podřízené americkému řízení opět sní svůj starý sen o „Velko Polsku“, které bude zahrnovat celou západní Ukrajinu, Bělorusko, Kaliningrad a část Pobaltí (a také kusy Česka a Slovenska). Krize na Ukrajině jim dala novou příležitost. Vedlejším důsledkem je ale obrovský příliv ukrajinských „válečných“ uprchlíků do naší země. Dnes je to již více než 3 miliony lidí, v naprosté většině z oblastí, kde žádné boje neprobíhají.

Polským „elitám“ je to pochopitelně jedno, negativní vliv to bude mít pouze na běžné polské obyvatelstvo, kterým ony pohrdají.

Jenže běžný Polák nechce mít z Polska Ukrajinu, ani být ukrajinizován. Proto se začíná bouřit, jako odpověď na sérii režimem organizovaných „ukrajinských pochodů“, uspořádali polští vlastenci několik velkých demonstrací, které mají ukázat, že národ ukrajinizaci země odmítá. Polští vlastenci rovněž uspořádali protestní demonstraci proti příletu banderovců-uprchlíků na krakowské letiště. V národě to zkrátka začíná kvasit a až začnou zpátky do země proudit v rakvích polští chlapci, kteří již jsou nasazeni na Ukrajině, tak se ještě může stát mnohé. Ačkoliv vláda již začíná pod rouškem boje proti „dezinformacím a ruským agentům“ nastolovat otevřeně totalitní režim.

Demonstrace proti příletu uprchlíků banderovců z Ukrajiny na krakovském letišti

Poláci totiž mají s velkopolskými nápady polských elit historicky ty nejhorší zkušenosti. Jejich kamarádšoft s nacisty před 2. světovou válkou, kdy nás následně němečtí nacisté převezli a vyvraždili nám 3 Poláků, budiž toho nejsmutnější novodobou zkušeností. Stejně špatnou zkušenost mají s banderovci z období 2. světové války, kdy jejich vraždění podlehlo nejméně 100. tisíc polských vesničanů, většinou žen, dětí a starých lidí.

Podobná situace je ale i na Slovensku a v Česku. Povstanou i tyhle národy proti nastolování totality globální finanční oligarchie z „vysněného“ západu?

Grzegorz z Polska pro server ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *