Americké CDC bude testovat učitele z inkluzivity vůči LGBTQ studentům

Sdílet

Neslavně proslulá americká vládní agentura „Centrum pro kontrolu nemocí“ (CDC – obdoba českého Státního zdravotního ústavu) se ujala nového úkolu. Bude testovat americké americké učitele z úrovně inkluzivity vůči LGBTQ studentům.

CDC už oslovila ředitele škol a zašle učitelům samotestovací manuál, podle kterého si mají sami určit svojí úroveň inkluzivity a ve spolupráci se školou si nastavit cíle pro zlepšení.

Zatím sice není jasné, zda samo testování bude pro americké učitele povinné, ale předpokládá se, že to bude předpokladem k dalšímu výkonu učitelské profese. Nebo to bude jako za socialismu s účastí na 1. máje. Ta také nebyla oficiálně povinná, ale kdo tam nešel, měl problémy.

Projekt rozkladu západního školství je v plném běhu. V Česku to má formu ukrajinizace českých škol, kdy ve třídách sedí ukrajinské asistentky, které ukrajinským dětem simultánně překládají do ruštiny. Jak taková výuka asi vypadá, si umí každý normální rodič představit. Nechají si to Češi líbit a připraví své děti o dobré vzdělání?!


Sdílet

2 Replies to “Americké CDC bude testovat učitele z inkluzivity vůči LGBTQ studentům

  1. Zasila nase organizace „Teplaren“ vypomocne ucitele na pomoc do juesej ,bratrum v boji-smrt Putinovi.Za dalsi oznamujeme ze Californie zapocala vitat nezletile deti Transgenders pro potrebne zmeny tela .Jako zakon podepsal guverner -nas clovek take sankcuary state .
    Viva a cest jeho pamatce -hoboj

    https://zemavek.sk/slovenska-duhova-hanbasada/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *