Hysterická cyklistka zaútočila na řidiče záchranky, protože parkoval na pruhu pro cyklisty. Uměle idealizovaný Západ nepřestává šílet, kdo ho tam dovedl?

Sdílet

Cyklista je v západních městech (bohužel i českých) novodobý nadčlověk. Některému to ale stoupne do hlavy tak, že rozum přestává stačit. V Austrálii zaútočila hysterická cyklistka na řidiče ambulance (záchranky), protože parkoval na pruhu pro cyklisty (video je zde). Přitom ta pomatená hysterka klidně mohla sanitku objet.

Ilustruje to anticivilizační trend, který zachvátil celý Západ. Do vedení měst a zemí jsou instalováni fanatičtí anticivilizační blázni, nebo zkorumpované loutky, které vedou svá města a země do předindustriální doby. Část zmatených hlupáků jim ještě tleská.

Jenže tihle šílenci se k moci nedostali sami od sebe. Tam je někdo dosadil a byla to globální finanční oligarchie, která tolik nenávidí bílou rasu a bílé národy, ačkoliv na nich po staletí parazitovala. Není část vstát a říct jí TAK DOST?!


Sdílet

4 Replies to “Hysterická cyklistka zaútočila na řidiče záchranky, protože parkoval na pruhu pro cyklisty. Uměle idealizovaný Západ nepřestává šílet, kdo ho tam dovedl?

  1. Vnimam to jako antisemitsky a proti LGBTQ+75 utok hranicici jiz temer s teroristickym pomylenim a z toho duvodu vyzivam redakci aby nahlasila pachatele nenavistnika mensin, ADL, kteri jiz vedi jak veci resit A bylo jich sest jak rekl jiz davno pisatel cesky ,coz popiraci take radi popiraji ,ale nepoprou!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *