Proč se „česká“ vláda neodváží odmítnout nepotřebné a nefunkční vakcíny proti koronaviru? Stačí se podívat, kdo z toho profituje.

Sdílet

Podle sdělení ministra zdravotnictví zlikviduje ČR nepotřebné vakcíny proti koronaviru v hodnotě nejméně 900 mil Kč za měsíc. Důvodem je, že je veřejnost odmítá. Vakcíny se ukázaly jako neúčinné a dokonce pro mnoho lidí nebezpečné. Jeden by si řekl, proč „česká“ vláda jednoduše neodmítne další dodávky vakcín jako to třeba udělalo sousední Polsko?

Odpovědí může být několik, ale nejpravděpodobnější je ta, podívat se, kdo na nich vydělává? To jsou především americké farmaceutické společnosti Pfizer a Moderna. Kolonie zvaná Česko si nemůže dovolit odmítnout koupit nějaké šunty od svých pánů. Navíc se stačí podívat, kdo ty výrobce experimentálních vakcín vlastní a vede a na původ několika členů vlády a jejich hlavních poradců a hned má člověk jasno.

Ředitel firmy Pfizer A. Bourla měl jistě opět dobrý rok mimo jiné i díky pro ČR velmi nevýhodným dodávkám jeho vakcín proti koronaviru

M. Donák, Texasm USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *