Český opoziční volební bizár. Za Svobodné kandiduje izraelský židovský rabín D. Bohbot

Sdílet

„Vlastenecké opoziční“ strany si ani letos nemohly odpustit volební bizár. Za Svobodné opět kandiduje Izraelský obchodník se zbraněmi, bezpečnostní expert a židovský rabín David Bohbot. Bohbot se narodil v Izraeli a žije v ČR již radu let.

V části vlasteneckých kruhů je dlouhodobě promotován „osobnostmi“ jako Petr Hampl, či A. Fišer, tedy příslušníky a podporovateli místní židovské diaspory a jejich zájmů

Jak asi takový izraelský rabín bude zastupovat české goje a jejich zájmy, když v talmudu ( i Toře) se píše, že nežidé jsou otroci Židů a jejich majetek patří Židům?!

Stačí si připomenout pár talmudistických citátů.

Baba Necia 114,6: „Židé jsou lidské bytosti, ale národy celého světa nejsou lidští tvorové, ale zvířata.“
Midrasch Talpioth 225: „Nežidé byli stvořeni, aby sloužili Židům jako otroci.“
Talmud IV/3/54b: „Majetek gójů je jako majetek bez pána, a každý (Žid), který se jej zmocní, se stává jeho vlastníkem.“
Zohar II, 4b: „Porodnost nežidů musí být masivně potlačována.“
Zohar I, 168a: „Židé se vždy musí snažit oklamat nežidy.“
Erubin 43b: „V čase Mesiáše se všichni (nežidé) stanou otroky Židů.“
Yebamoth 98a : „Všechny nežidovské děti jsou zvířata.“
Sanhedrin 59a: „Zavraždit góje je jako zabít divoké zvíře.“
Abodah Zara 26b: „Nejlepší z nežidů musí být zabiti.“
Sanhedrin 59a: „Gój, který „strká nos“ do Zákona (Talmudu) je vinen smrtí.“
Hilkkoth Akum X1: „Nezachraňuj góje v nebezpečí smrti.“
Hilkkoth Akum X1: „S gójem neměj slitování.“
Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: „Všechen majetek ostatních národů patří židovskému národu, který je proto oprávněn se ho zmocnit bez jakýchkoli ohledů.“
Szaaloth-Uthszabot, kniha Jore Dia 17: „Žid má a musí křivě přísahat, pokud se ho gój zeptá, jestli naše knihy obsahují něco proti němu.“
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: „Až přijde Mesiáš, každý Žid bude mít 2800 otroků.“
Nidrasch Talpioth, p. 225-L: „Jahve vytvořil nežidy v lidské podobě, aby Židy neobsluhovala zvířata. Nežid je proto zvíře v lidské podobě a je odsouzený sloužit židovi neustále.“

Talmud není žádný historický relikt, jak se část židovských medií snaží veřejnosti namluvit. Talmud je stále ústředním textem, který řídí myšlení a konání naprosté většiny Židů, byť mnozí se k tomu veřejně z pochopitelných důvodů nehlásí.

To potvrzují i výroky předních židovských autorit současnosti.

Namátkou bývalý vrchní sefardský rabín Ovadia Josef. V roce 2010 řekl následující, „Gójové se narodili jedině proto, aby sloužili nám. Jiné poslání kromě služby národu Izraele na světě nemají. K čemu jsou pohani potřební? Budou pracovat, orat a žnout. My budeme sedět jako páni a jíst.“ Přitom se nejedná o nic skandálního, rabín se pouze opíral o základní židovské učení talmudu.

D. Bohbot možná bude namítat, že talmud většina Židů nezná. To ale neznamená, že se jím většina z nich neřídí, prostřednictvím svých vůdců a elit. Výše uvedené citáty z talmudu rovněž mohou poskytnout moudrým lidem odpověď, kde je pravda.

Poznámka redakce D. Bohbot v posledních volbách kandidoval jako kandidát Svobodných na kandidátní listině Trikolora (psali jsme zde) a do parlamentu nebyl zvolen.

Česká opoziční scéna se dlouhodobě nemůže vymanit z podobných lapálii. V posledních komunálních volbách kandidovali v Praze za SPD velmistr svobodných zednářů a vietnamský „podnikatel“ a spolumajitel neslavně proslulé základny vietnamských drogových mafií pražské tržnice SAPA. Opět vlastenci jako řemen.

Dokud česká vlastenecká scéna nepochopí, že obroda národa a státu může vzejít pouze na národním principu, budou se motat v kruhu a nepřátelé se Čechům budou smát. Proto si do budoucna přejme vlastenecké kandidátky bez svobodných zednářů, vietnamských mafiánů, židovských rabínů a dalších podobných „osobností“. Příklad ze Slovenska (Kotlebovci) ukazuje, že to je správná cesta.

Vlasti Zdar!

Mike Donák, Texas, USA

Článek nemusí vyjadřovat názory redakce. Redakce je pochotná D. Bohbotovi poskytnout prostor na případnou reakci na tento článek, pokud bude mít zájem.


Sdílet

One Reply to “Český opoziční volební bizár. Za Svobodné kandiduje izraelský židovský rabín D. Bohbot”

  1. je to snad nejake prekvapeni? Toto je dlouha leta praktikovana taktika Kosher Nostry, jakmile nekdo zalozi novou stranu, okamzite mu tam ty stenice nalezou a diky jejich financnimu zazemi novou stranu i ovladnou.Tak to funguje po cele Evrope i v CR, nejpozdeji kdyz se SPD Okamura odkopal a zacal blekotat o zavedeni svatku holocaustu, bylo jasne za koho kope. Pokud nekdo veri ze volbama lze neco zmenit, mel by se nechat vysetrit. Zmeny prijdou teprve az se to polozi ekonomicky, coz je nevyhnutelne, otazka je jakemu podvodnikovi pak tupe stado uveri, uz ted zacinaji vylezat marxisticke krysy z der, pokud se uz drive nepreskolily na neocons, jako v USA a nesjou jeste u vesla.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *