„Masový vrahu, máš děti na svědomí“, německý vládní virolog a poradce pro korona plandemii byl vyhnán z kempu

Sdílet

Být miláčkem oficiálních medií a radit vládě lock downy, očkování, zavírání škol a povinné nošení respirátorů možná udělá člověku přátele mezi establishmentem v Berlíně a podobně orientovanými kolegy. Veřejnost to ale často vnímá zcela jinak.

O tom se přesvědčil německý virolog a poradce německé vlády pro otázky korona plandemie Christian Drosten. Když Drosten vyrazil na rodinnou dovolenou do kempu u jezerní planiny v Meklenbursku-Pomořansku. Jeno stan poplivali další návštěvníci kempu, kteří mu navíc spílali „masový vrahu, který má na svědomí děti“ a další nadávky. Nejaktivnější byli 2 muži a jedna žena.

Drosten proto zavolal policii, která vznesla proti jedné osobě obvinění. Virolog přesto raději dovolenou ukončil a odcestoval.

Jak by asi reagovali běžní lidé na přítomnost podobných jedinců v naší zemi? Jak by asi dopadl p. Prymula, nebo Madar? Jenže ti díky podivným obchodním vazbám na velké farmaceutické společnosti určitě do kempů nejezdí, protože žijí luxusní životní styl díky svým vedlejším příjmům. Ostatně braní úplatků („vypracování studií“) firmou dcery prof. Prymuly plnilo stránky alternativního tisku řadu dní. Prof. Prymula si tak na provizích ze studií tehdy za 3 roky přišel skoro na 100 mil kč a jak vidno nikomu to nevadilo… a to ještě nebyly v běhu kšefty s vakcínami, které tihle „odborníci“ tak aktivně propagovali….


Sdílet

One Reply to “„Masový vrahu, máš děti na svědomí“, německý vládní virolog a poradce pro korona plandemii byl vyhnán z kempu”

  1. Přeložím ten nápis na transparentu na fotce:
    Zdravá společnost
    se dokáže postarat o nemocné.
    Nemocná společnost
    trestá zdravé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *