„Je čas vzít zbraně a svrhnout vládu“, myslí si 28% amerických voličů. Jak to je v Čechách?

Sdílet

Američtí voliči začínají být tam vzdáleni své vládě a její antilidové globalistické agendě, že podle nejnovějšího výzkumu univerzity v Chicagu si 28% z nich myslí, že je potřeba vzít do ruku zbraně a svrhnout vládu. Velká část Američanů rovněž nevěří oficiálním mediím. Příčinou je uměle vyvolaná ekonomická krize, která vede miliony Američanů do chudoby. Přičemž cestu k chudobě vydláždila uměle vyvolaná plandemie koronaviru.

Jak je to asi u nás doma v ČR? I tam ukrajinská vláda havlistických stran (ODS, TOP09, Piráti, STAN, KDU) vede zemi do nesmyslné války a velké bídy pro většiny obyvatel. Jaké jsou asi skutečné nálady mezi veřejností? Ta zatím masově nestávkuje, ale pod povrchem to začíná vřít. Mnoho lidí přestává mít dostatek peněz na platbu běžných životních potřeb, řadě hrozí kvůli dluhům z hypoték a vysokým úrokům ztráta střechy nad hlavou. A politici a oficiální media se jim vysmívají, jak se musí obětovat pro „ukrajinského“ prezidenta a válku s Rusem a nastolují jim ze zahraničí importovanou totalitu.

Začnou i v Čechách zaznívat požadavky na radikální změnu politického systému a obnovu národní suverenity? Třeba i násilnou cestou?!

To ještě uvidíme. Jisté je, že ve volbách se skutečné změny dosáhnout nedá. Volební podvody liberálně demokratického establishmentu jsou již otevřeně známé a nikdo soudný nemůže věřit v objektivní volební výsledky. Jaké tedy zbývají národům v liberálně demokratických totalitách cesty ke změně?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *