Německý fotbalový svaz považuje za svojí prioritu boj za LGBT++ „práva“. Dokonce nutí sponzory, aby se připojili

Sdílet

Německý fotbalový svaz se rozhodl, že jeho hlavní prioritou bude boj za práva LGBT++ minorit. Tomu se musí podřídit vše, hráči, funkcionáři, trenéři a nyní dokonce i sponzoři. Německé dráhy (Deutsche Bahn) musí svojí webovou stránku přebarvit na duhovou, která je symbolem LGBT++ hnutí, jinak se funkcionáři svazu rozlobí..

Co k tomu říct? Dříve byl německý fotbal symbolem vysoké kvality a slavných hráčů a mužstev. Výsledky už ale zjevně nejsou pro fotbalové funkcionáře prioritou, tou je nyní „různost a diverzita“. Německému fotbalu proto pomáhej pán Bůh, aby to vůbec přežil!

Podobné šílenství zachvátilo celý „vyspělý“ Západ. Opravdu chcete být tohohle součástí?


Sdílet

2 Replies to “Německý fotbalový svaz považuje za svojí prioritu boj za LGBT++ „práva“. Dokonce nutí sponzory, aby se připojili

    1. Kurburti se jiz spojili a verim ze jednou jim to jejich svinstvo zatrhne lidstvo .Zatim vsude videti lzida a cernou drzku kteri prosakli do vedeni statu a ruznych organizaci kde tito hnojnici smrduti exceluji .V USA dokonce prosazuji aby sexualni vychova zacala jiz v 9 letech tj v dobe kdy deti jeste neumi cist ale maji vedet ze soustat se da vselijak ,ne zastaralou metodou ale i zviratka a homosex .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *