Údajně několikrát očkovaný Dr. Fauci má opakovaný covid a komplikovaným průběhem

Sdílet

Hlavní propagátor amerických lock downů, experimentálního oočkování a korona hysterie v USA dr. A. Fauci měl opakovaný koronavirus. Poprvé měl prý velmi lehký průběh a užíval Paxlovid vyráběný firmou Pfizer. Po krátkém „uzdravení“ se mu ale potíže vrátily a tentokrát byl stav Fauciho mnohem vážnější.

Je to divné, Fauci je totiž údajně napíchán několika vakcínami proti koronaviru, které ho přece mají chránit. Pravdou je, že po té první si druhý den nemohl vzpomenout, do jaké ruky očkování dostal… Přesto ale onemocní a to dokonce vážně. Fauci si pochopitelně vede svou, jak ho vakcíny údajně zachránily od vážných potíží.

Divné také je, že lék Paxlovid prokazatelně způsobuje opětovné propuknutí potíží a dokonce vážnější než v prvním stádiu. Výrobce léku firma Pfizer sice tvrdí, že lék je prospěšný, ale zkušenosti jsou zcela jiné. Opět to vypadá, že CEO Pfizeru A. Bourla lhal o pozitivních účincích léku a zamlčel jeho negativa, která převyšují pozitiva. Úplně stejné to totiž bylo u korona vakcín Pfizer, kde si Pfizer přikrášlil výsledky klinických studií a takto zfalšované studie použil k mimořádnému schválení experimentálních vakcín a pohádkovému zbohatnutí. Poškozeným ale zbyli jen oči pro pláč, protože firma si na vládách vymohla, že nebude za vedlejší následky experimentálních vakcín právně odpovědná.


Sdílet

One Reply to “Údajně několikrát očkovaný Dr. Fauci má opakovaný covid a komplikovaným průběhem”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *