Kandidát na ministra vnitra „vlastenecké“ koalice Trikolora je židovský rabín Bohbot z Izraele. Uspořádá straníkům přednášku o vztahu Židů a gojů?

Sdílet

Údajně vlastenecké hnutí Trikolora jde do voleb v koalici TSS (neplést si se zkratkou Technické služby Sokolov) se Svobodnými a Soukromníky. Sestavila k tomu účelu i stínovou vládu. Osobnosti v ní jsou opravdu pozoruhodné. Ministrem vnitra je David Bohbot (narozen v Haifě) nominovaný Svobodnými, který kromě obchodu se zbraněmi a vojenského výcviku (eufemisticky se tomu říká „bezpečnostní expert“) působí jako židovský rabín. Podle stránek židovského spolku Bnej Israel „ Držitel ortodoxní Hasmacha „Yore Yore“ od Rabanut Rašit.  Původem z Izraele, v Česku žije již přes 20 let. Žák slavného hlavního Chazan Beit Keneset Hagadol v Haifě, Rabbi Chayim Morgan a žák Beit Midrash Yosef“.

Zajímalo by mě, zda také svým spolustraníkům a podporovatelům gojům vysvětlil, co o vztahu Židů a gojimů říká talmud. Ono je to totiž z nějakého záhadného důvodu veřejnosti neznámé, ale židovský rabín to jistě ví. Proto mu trochu pomohu.

Podle Talmudu jsou Židé určeni jako vládci světa a gojim (všichni nežidé) mají pouze pozici otroků. (Gufo muthar kol chechen mamona – život nevěřících je v ruce tvé, stejně tak majetek ..)

„Duše nežidů jsou takové, jako mají hovada a dobytek a pocházejí od ďábla“ (Jakl. Chad.f.154. c 2 n 7 hesch)

„Osli jsou gojim“ (Berachoth 25b)

Židé mají vládnou všem národům:

„Tak jako jsou lidé nad zvířaty, tak jsou Židé nad všemi národy světa“ (Zeror f 101.2)

„Bůh dal Židům moc nad statky a krví všech národů“ (Seph.Jakl 3cp 25)

Podle talmudu si rovněž Žid může přivlastnit majetek nevěřícího.

„Nevěřící smí být okraden a smíš vůči němu lichvařit“ (Jad. Chas.4.9.1 a Raschik lev 19.11)

Talmud zakazuje, aby Žid poskytoval gojim/nevěřícím pomoc.

„Nemějte s nimi slitování, neboť stojí psáno…., (Deuter VII, 2)

„Neukažte jim milost, proto když vidíte Akum (někdy se používá místo Gojim pro nevěřící výraz Akum) v nesnázích, nebo se topí, nepomáhejte mu. Když je v nebezpečí smrti, nezachraňujte ho, ale není správné ho zabít vlastní ruko, například vhozením do studny, pokud s ním nejste ve válce (Hilkhoth Akum X, 1)

Gojim je Židům dovoleno podvádět, okrádat  a lhát jim (to mají mimochodem společného s muslimy a je pravděpodobné, že tuhle inspiraci čerpal Mohamed právě od Židů).

„Je dovoleno podvést gojim „ (Babha Kama 113b)

Žid má také možnost gojim oklamat a lhát, aby nad ním zvítězil u soudu. Jen musí dbát na to, aby jeho pletichy nevyšly najevo (Tr. Baba m.f.61.1a tr. Mezilla 13.2)

Žid má dokonce nařízeno gojim zabíjet.

„Zabij ty nejlepší z gojim, rozdrť hlavy nejlepších z hadů“ (Mech K14, 7, 27a)

Stejně tak má Žid zabít každého Žida, který by se dal pokřtít.

(Joreh. Deah. 158,1 Haga 2 a Tus Abodaz)

Oficálné vysvětlení z židovských kruhů dnes je, že to jsou archaické texty. Nicméně jsou to stále texty, které se v židovských ješivách studují a nikdo z rabínských autorit  jejich platnost nezpochybnil. O tom, že jsou pro Židy stále platné mohou čtenáře přesvědčit například výroky vrchního sefardského rabína Ovadia Josef z podzimu 2010.

Gójové se narodili jedině proto, aby sloužili nám. Jiné poslání kromě služby národu Izraele na světě nemají. K čemu jsou pohani potřební? Budou pracovat, orat a žnout. My budeme sedět jako páni a jíst.“

Vzhledem k tomu, že se jedná o úplně nejvyšší židovskou náboženskou autoritu nedávné minulosti, tak lze předpokládat, že se věřící Židé talmudem nadále plně řídí, včetně těch „kontroverzních“ pasáží“, byť ty nejsou oficiálně prezentovány nevěřícím(gojim) a jejich význam je oficiálně bagatelizován (tomu se říká kalech).

Rabín Bohbot tedy nepochybně kvalifikaci na ministra vnitra má. V ideálním případě by se Česká Republika mohla stát odloučenou kolonií státu Izrael. Praha je tradiční centrum židovského mysticismu a okultismu a Golema zná každý. Navíc židovský rabín jako šéf represivního aparátu (policie) pro kontrolu českého gojského obyvatelstva plně odpovídá výše uvedeným myšlenkám posvátného talmudu.

Takhle si vážení čtenáři vlastenecké hnutí Trikolora představuje obranu národních zájmu. Ona to vlastně obrana národních zájmů je, ale izraelsko-židovských. Českých rozhodně ne!

Co si o podobné stínové vládě myslet? Je to jen neověřitelná hloupost vedení Trikolory, nebo se od počátku jedná o „řízené vlastenecké“ hnutí, které má pouze rozložit skutečné vlastenecké pokusy o záchranu národa? Klasik by se asi zeptal, „co tím ten Pružinski vlastně sledoval“?

Joe Nowak, Chicago, USA

Redakce se omlouvá kandidátovi TSS D. Bohbotovi, že byl v článku původně označen jako stínový ministr zahraničí. Autor údajně vycházel z informací v tisku. Na omyl jsme ho upozornili a on článek záhy opravil.

Poznámka redakce. Před časem redakci pan Bohbot v návaznosti na tento článek o zakládání jím řízené domobrany napsal, že talmud 80% Židů vůbec nezná a prý se jím nikdo neřídí. To naše předchozí kolegy udivilo a napsali tedy rabínovi Bohbotovi několik otázek ohledně talmudu a jeho závaznosti pro rabíny a židy obecně, bohužel jsme na ně do redakce dodnes neobdrželi odpověď. Pokud nám p.Bohbot nyní odpoví, tak jeho odpověď rádi zveřejníme! My se jiných názorů nebojíme.

Článek nemusí vyjadřovat názory redakce


Sdílet

6 Replies to “Kandidát na ministra vnitra „vlastenecké“ koalice Trikolora je židovský rabín Bohbot z Izraele. Uspořádá straníkům přednášku o vztahu Židů a gojů?

  1. TSS se vtírá i k jiným menšinám, sice jsem uvažoval o tom, že je budu volit, ale z tohoto se mi úplně zvedl žaludek:
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/volebni-billboard-ve-vietnamstine-trikolora-svobodni-soukromnici_2109120500_piv
    K tomuto tématu pár reakcí politiků:
    – (…) vietnamská komunita žádné zvýšené nebezpečí nepředstavuje (…) – Z. Majerová Zahradníková
    – Babiš na konferenci poděkoval Vietnamcům žijícím v Česku za jejich pracovitost a vynikající integraci do majoritní české společnosti.
    – Oslovit vietnamskou komunitu ve své předvolební kampani měla v plánu i koalice Pirátů a Starostů. (…) („influencery a významné osobnosti v komunitě“)¨
    – (…) koalice SPOLU. „Momentálně finalizujeme překlad volebních materiálů do vietnamštiny a romštiny. Měli bychom je mít v polovině září již k dispozici,“
    – politolog R. Chytilek: „V tomto ohledu je vietnamská menšina ideální, protože značně vylepšila svou značku během pandemie.“
    – Marcel Winter: „Jsou příkladem bezproblémové integrace cizinců do společnosti.“

    Proto jsem rozhodnutý, že budu volit Bartoše – toho bez dredů, z Národní demokracie, na kandidátce Aliance národních sil.

  2. Ach jo, kvůli takovým konspiračním nesmyslům, co tu píšete, jsme i my racionální vlastenci, kteří chceme osvobození od bruselské totality, nechceme islamizaci a genderismus, ale nevyznáváme konspiračním teorie, označováni za konspirátory.

    1. Vám připadá normální, aby za „českou vlasteneckou“ partaj kandidoval izraelský rabín? Možná by jste měl vynaložit úsilí a opatřit si talmud, kterým se p. Bohbot jako rabín musí řídit a pak by jste se možná divil, co si o vás ve skutečnosti myslí…. k té islamizaci: kolik členů tzv. frankfurtské školy bylo muslimského vyznání? ani jeden….v muslimech problém nebude, ti jsou jen nástroj trochu jiné „party“. neřešte důsledky, řešte příčinu… jinak budou „vlastenecká“ hnutí programově krachovat jako dosud. přitel rabína Bohbota sociolog Hampl už byl u krachu 3 podobných uskupení. Jistě náhoda, že

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *