Izraelský rabín zakládá v ČR „Civilní stráž“ a povede prý jednání s ministerstvem vnitra, které plánuje zakázat české domobrany

Sdílet

V naší zemi probíhá dlouhodobé tažení politiků proti českým domobranám, které jsou budovány na vlasteneckém základě k případné obraně Čechů. Domobrany proto mají být současnou politickou „elitou“ zakázány pod hrozbou drakonických pokut. Domobrany proto raději ukončily činnost.

Je proto udivující, že s novým pokusem přichází jistý David Bohbot. Chce to nazývat Civilní stráž a údajně navázat na izraelské zkušenosti. Důvodem k založení má být očekávaný nárůst kriminality způsobený koronavirovou ekonomickou krizí. Civilní stráž by údajně měla úzce spolupracovat s policií. David Bohbot se narodil v Izraeli, do ČR přišel v roce 1996, a stal se českým občanem naturalizací. Podle medií pracuje jako bezpečností expert a je také majitelem firmy Masada security, která zastupuje izraelské vývozce zbraní a nabízí ochranu osob a objektů a výcvik bezpečnostních složek. Člověk by si možná řekl, že je divné, aby de facto domobranu zakládal cizinec, třebaže má nyní české občanství! Jak by se asi dívaly úřady v Izraeli na etnického Čecha s podobnou iniciativu? Nejspíš by ho okamžitě vyhostily ze země. Naopak David Bohbot prý nyní povede jednání s ministerstvem obrany a vnitra o zřízení této stráže.

Civilní stráž prosazovanou izraelským rabínem podporuje i „vlastenecký“ časopisy MY

Nezaznívá ale, že David Bohbot je také izraelský rabín. Zde je vhodné připomenout, co židovské svaté knihy jako Talmud, komentáře, a přední židovské náboženské autority apod. říkají o vztahu Židů a nežidů (Židé označují nežidy jako gój, množné číslo gojim).

Co říká Babylonský Talmud o vztahu k nežidům?

„Duše nežidů jsou takové, jako mají hovada a dobytek a pocházejí od ďábla“
(Jakl. Chad.f.154. c 2 n 7 hesch)

„Osli jsou gojim“
(Berachoth 25b)

„Život nevěřících je v ruce tvé, stejně tak majetek – gufo muthar kol schechen mamona“

Židé mají podle Talmudu vládnou všem národům:

„Tak, jako jsou lidé nad zvířaty, tak jsou Židé nad všemi národy světa“
(Zeror f 101.2)

„Bůh dal Židům moc nad statky a krví všech národů“
(Seph.Jakl 3cp 25)

Podle Talmudu si rovněž Žid může přivlastnit majetek nevěřícího:

„Nevěřící smí být okraden a smíš vůči němu lichvařit“
(Jad. Chas.4.9.1 a Raschik lev 19.11)

Někdo namítne, že se jedná o staré knihy a citáty vztahující se k dané době a v Bibli a Koránu jsou podobné výroky. U Koránu to nepochybně platí a asi by se veřejnost bouřila, kdyby tu islámský imám chtěl zakládat milici. Kdyby si milici zakládali Lidovci, asi by se bouřili aspoň ateisté. Ale v tomto případě jsou zticha všichni, a dokonce vlastenecké časopisy a nezávislá média poskytují propagaci Civilní stráže prostor.

Talmud je hlavním vodítkem i pro současné židovské náboženské představitele (rabíny), a vůbec Židy po celém světě. Například nedávno zesnulý vrchní sefardský rabín Ovadia Josef v roce 2010 pronesl: „Gojim se narodili jedině proto, aby sloužili nám. Jiné poslání kromě služby národu Izraele na světě nemají. K čemu jsou pohani potřební? Budou pracovat, orat a žnout. My budeme sedět jako páni a jíst.“

Talmud je stěžejní židovská náboženská kniha, která upravuje všechny záležitosti života Židů, včetně jejich vztahů ke gojim – nežidům

Talmud je stále hlavní kniha, kterou se věřící Židé řídí a vyučuje se a studuje ve všech ješivách po celém světě. Pro se jí musí jistě řídit i rabín Bohbot, který sám na svých stránkách uvádí, že je „Držitel ortodoxní Hasmacha „Yore Yore“ od Rabanut Rašit.  Původem z Izraele, v Česku žije již přes 20 let. Žák slavného hlavního Chazan Beit Keneset Hagadol v Haifě, Rabbi Chayim Morgan a žák Beit Midrash Yosef“. Jak pak ale rabín řídící se Talmudem může zakládat vážně míněnou českou Civilní stráž?! Komu a čemu má taková organizace ve skutečnosti sloužit?

Čtenář znalý problematiky asi namítne, že Civilní stráž existuje i v Maďarsku. To je pravda, ale tam je organizována na národnostním základě a také ji nezakládal izraelský rabín. Dokonce je „etno-neziskovkami“ označována za „rasistickou a xenofobní“. To vše kvůli ochraně Maďarů proti cikánské kriminalitě. Civilní stráž v Izraeli je také organizovaná na etnickém, židovském principu (muslimové tam jistě vítáni nejsou), byť jejím cílem je boj proti vysoké místní kriminalitě v Izraeli. Tedy kriminalitě páchané Izraelci vůči Izraelcům, ale původně byla zaměřena na boj proti terorismu, tedy Palestincům.

Nejdivnější je, že se nad tím nikdo nepozastavuje v mediích, politice a to dokonce ani mezi údajně vlasteneckými stranami jako SPD a Trikolora. Bylo by stejné ticho, kdyby v ČR podobnou aktivitu vyvíjel etnický Rus se silnými vazbami na Rusko? (I kdyby měl také i české občanství.) To by Hřib s Kolářem vyzývali k tažení na Moskvu a pak se schovávali pod ochranou policie ještě dalších 5 let! A všichni politici parlamentních stran (možná s výjimkou KSČM) by mluvili o nepřípustném vměšování.

Každý soudný vlastenec by se proto měl od podobných aktivit držet raději dál. Zkušenosti z minulosti ukazují, že podobné aktivity nikdy našemu národu a zemi prospěch nepřinesly. Bohužel se ale pár snaživců, a ne příliš chytrých lidí nechá asi zase nachytat. Pak se zas budou divit, že to k ničemu dobrému nebylo. Naše země je ve stavu kryptokolonie, co se skutečnou národní nezávislostí nemá nic společného. Musíme ale doufat v lepší časy a pracovat na tom, aby se nám podařilo českou suverenitu a nezávislost zase obnovit. Tak jako se to podařilo našim předkům po mnohém úsilí a strádání.

MY

Poznámka redakce: Některá oficiální media České stráži Davida Bohbota moc nakloněna zatím nejsou.

Článek nemusí vyjadřovat názory redakce

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

11 Replies to “Izraelský rabín zakládá v ČR „Civilní stráž“ a povede prý jednání s ministerstvem vnitra, které plánuje zakázat české domobrany

  1. To bude fungovat, do celá nastaví nejakeho parádě goye a hlupáci se jen pohrnou sloužit vlasti pod vedení židovského rabína

  2. Štvavý antisemitský tón článku mě šokoval, připomíná to Hitlerovu rétoriku. ČR a Izrael měly mezi sebou vždy dobrý vztah a Židé u nás žijí historicky, tak nechápu, proč je tady najednou tak dopodrobna citována jejich nauka. Pokud chce pisatel někoho varovat v současné době, ať varuje před islámem a cituje tady z Koránu. A konečně si vyprošuji srovnávat Korán s Biblí, protože můj Bůh pedofilii zakazuje. Iniciativu pana Bohbota vítám, jeho lid ví, co jsou muslimové zač a jak s nimi jednat. Naši předkové to také věděli, ale dnes je to asi v dějepisu tabu.

    1. Výroky z koránu vám vadí, identické výroky z talmudu nikoliv …:) mohl by ste mi sdělit alespoň jednu věc, kdy Izrael udělal něco pozitivního pro českou republiku?

      1. Ano muzu. Pouzivate leky, aplikace a mnoho veci z izraele. Fakt netusite kolik. Jsme produktivni a pracovity..

    2. Vy chcete posluhovat lidem, kteří o vás říkají tohle? sefardský rabín Ovadia Josef v roce 2010 pronesl: “Gojim se narodili jedině proto, aby sloužili nám. Jiné poslání kromě služby národu Izraele na světě nemají. K čemu jsou pohani potřební? Budou pracovat, orat a žnout. My budeme sedět jako páni a jíst.”

    3. Co tady zasíráš ty smrduté hovado diskusi? Co to meleš za hovna? Židi jsou pedofilní zmetci a jejich svatá kniha Talmud jim to povoluje.

      Sanhedrin 55b: Žid se může oženit s tříletou dívkou (doslova: tři roky a den).

      Sanhedrin 54b: Žid může souložit s dítětem, pokud je starší devíti let.

  3. Jewrej, co se tady prá, jestli je autor antisemita. Jseš průhledný. Přečtěte si zakázanou německou bajku o termitech, kteří likvidovali postupně vesnici. Jsou to všichni cizopasníci, dojednoho!!! I když se v bajce píše o termitech, i malé děti poznaly, o koho se v bajce jedná. Křičely, to je o Jewrejech. Pokud někdo kritizuje Jewreje Sorose, tak je antisemita. Napsali to o bývalém premiérovi Slovenska, Ficovi. Stejně tak je antisemita pan Blaha, označili ho tak z USA, protože řekl ve videu, aby Singlettery dal svoje pařáty od Slovenska. Běžte s tím antisemitismem všichni už do hajzlu, nemáte škodit Jewreji a nikdo vás nebude kritizovat, škůdci a lichváři.

  4. Proč antisemitismus vzniknul všude, kam kdy přišli Židé za celou jejich historii? Již od starého Říma ….To je zajímavá otázka

  5. Talmud nikdo necte. 80 procent zidi ani nevi co to je, a nikdo nebere vazne jestli nejaky idiot napsal ze zidi jsou lepsi nez gojim. Jsem Rabin a to znamena ucitel, nic vic. Polovina moje rodina jsou gojim, nebo ne zidi, a vidim je stejne jako druha Polovina rodina. Zadny rozdil. Muj plan je pro tuto zeme, a rad odpovim na otazky na muj FB. David Bohbot

    1. A jako rabín se nemusíte řídit židovskými autoritami? To si každý rabín muže kázat, čo chce? Tomu nevěřím

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *