Německá veřejnoprávní televize ZDF požaduje „pestřejší a rozmanitější“ parlament. Volit by prý měli všichni, kdo v Německu žijí

Sdílet

Volby do německého Bundestagu doslova klepou na dveře a tak veřejnoprávní media vyrazila do propagandistického útoku za nebílé Německo. Co na tom, že mají být podle zákona nestranná a nezávislá?! Veřejnoprávní novináři ve svých pořadech horují pro „pestřejší a rozmanitější“ Bundestag.

Je prý skandální, že v Německu žije 10 milionů lidí, kteří nemohou volit (většinou se jedná o barevné uprchlíky z Afriky a Asie). Podle novinářů ZDF by měl mít právo volit každý, kdo se v Německu dlouhodoběji nachází. Možná by se to dalo dovést ještě dál, aby volit mohl každý, kdo v Německu v době voleb fyzicky je. Ne, s bílým Němcem už se opravdu nepočítá a je otázkou jestli se ještě dokáže zvednout k odporu. Jeho primárním nepřítelem nejsou miliony dovezených uprchlíků, ti jsou jen nástroj. Jeho nepřítelem jsou ti, kteří tu imigraci a nahrazení původního obyvatelstva vymysleli a to muslimové nebyli. Kolik muslimů bylo mezi příslušníky „frankfurtské školy“? Ani jeden, ale jiná menšina tam měla zastoupení skutečně impozantní.

Zde v Německu aktuálně probíhá drsná kampaň proti opoziční AfD proti ní se vyslovují sportovci, církve, umělci atd.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *