Rodina afgánských uprchlíků uvízla na dovolené v Afganistánu. Poslanec německé Levice žádá jejich evakuaci zpět do Německa

Sdílet

Rodina Afgánců, která přišla do Německa jako uprchlíci před válkou, vyrazila do toho strašlivého válčícího Afganistánu na dovolenou. Jenže zrovna během jejich dlouhodobé dovolené u příbuzných předal Západ moc Talibánu a rodina uvízla v zemi. To bohužel není absurdní vtip. To je realita!

To velmi znepokojilo poslance Bundestagu za die Linke (Levice – dříve komunisté) Victora Perliho a žádá německé ministerstvo zahraničí o jejich evakuaci zpět do Německa. Jejich němečtí spolužáci si prý již dělají starost.

Je to jen další kamínek do mozaiky údajné imigrace válkou postižených uprchlíků. To musela být v Afganistanu strašná válka, když si tak ti nebozí uprchlíci v klidu jezdí na dovolenou. Ale na získání azylu a pohodového života na dávkách v Německu to stačilo a nikomu to nepřipadá divné!

Nikomu také nebude divné, že v rámci další imigrační vlny přijde do Německa dalších několik milionů uprchlíků před Talibánem z celé černé Afriky (Afganistán v Africe neleží), stejně jako tomu bylo v případě „uprchlíků před válkou v Sýrii“.

Připomenu, že uprchlíci z Afganistanu patří mezi nejhorší kriminálníky v celé Západní Evropě.

Milan v Německu


Sdílet

2 Replies to “Rodina afgánských uprchlíků uvízla na dovolené v Afganistánu. Poslanec německé Levice žádá jejich evakuaci zpět do Německa

  1. „Rodina Afgánců, která přišla do Německa jako uprchlíci před válkou, vyrazila do toho strašlivého válčícího Afganistánu na dovolenou.“

    To zní jako výsměch… Němcům.

  2. A kdo jiný, než Němci by jim měl platit všechny výdaje? Odměnou jim je přece kulturní obohacení. #Ironie
    Pozn.: Strany napříč politickým spektrem se zaklínají bojem proti NELGÁLNÍ migraci. Ale co legální přistěhovalectví? To má ve svém programu zpracovaná Národní demokracie (letos na kandidátce ANS) jakožto „Odmítnutí přistěhovalectví z Afriky a Asie“.Včetně studentských, lázeňských, turistických a dalších pseudodůvodů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *