Americká Citibank začne zaměstnancům proplácet cesty na potraty

Sdílet

Americká Citibank začne v USA proplácet zaměstnancům cesty na potraty. Důvodem je nová legislativa v některých státech americké unie (například tady v Texasu), která provádění potratů velmi ztěžuje. Vedení Citibank proto rozhodlo, že v místech, kde její zaměstnanci nemohou jít na potrat a budou muset cestovat do jiných států USA, tak jim bude proplácet cestovní náklady včetně ubytování.

Citibank je známá svojí podporou progresivistických neomarxistických ideologií. V ČR je pobočka Citibank tradičním sponzorem Prague Pride a podporovatelem manželství pro stejnopohlavní páry, včetně adopcí dětí pro homosexuály. V Maďarsku dokonce byla Citibank jako jediná zahraniční korporace sponzorem tamějšího pochodu pýchy místní LGBT++P radikální menšiny. Zvláštní je, že podobnou pokrokovou agendu Citibank nemá třeba v muslimské Saudské Arábii, nebo v Qataru.

Nadnárodní korporace zkrátka přestaly mít jako priority svůj business a začaly se primárně věnovat podpoře globalistické agendy. Jenže tím pádem začala být jejich činnost mnohdy otevřeně nepřátelská místním zemím a jejich národům. Pronárodně orientovaní politici by se nad tím měli začít vážně zamýšlet, zda podobné firmy ve své zemi vůbec chtějí mít.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *