Budapešť homo pride nemá žádné státní ani korporátní sponzory. V Praze pochod homo pýchy podporují vláda, ministerstva, radnice, státní podniky, EU a zahraniční korporace

Sdílet

Před pár dny skončila v Budapešti místí pride – tedy měsíc LGBT++P propagandy a agitace. Byla to ale bída, protože neměla skoro žádné sponzory. Kromě americké Citibank (ta v evropských zemích podporuje coming out gayů!) se na podpoře podílely nevýrazné spolky a neziskovky a nebýt G. Sorose a jeho Středoevropské university, tak to byla vyloženě bída. Dokonce ani EU mezi sponzory nebyla.

Ted si to porovnejte s pražským pochodem homo pýchy Prague pride. Ten sponzorují ministerstva Práce a sociálních věcí a Kultury, úřad vlády, dále pražský magistrát, „česká“ pošta, fondy EU, Soros a zahraniční korporace jako Vodafone, IBM, ING Bank, Coca Cola, Citibank, Microsoft, pivovar Staropramen atd.

Premiér Orbán dělá něco lépe, že si ani mezinárodní korporace a EU netroufnou veřejně podporovat proti rodinnou a proti národní agitku. To si porovnejte s „českou“ vládou a „českým“ premiérem Babišem! Maďarsko má očividně mnohem víc suverenity než „Česko“.

Jarek V.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *