Německý katolický kardinál Marx sloužil mši pro „queer“ kongregaci a žádá inkluzivní církev plnou lásky

Sdílet

Německý katolický kardinál R. Marx sloužil mši svatou pro queer kongregaci v kostele sv.Pavla v Mnichově u příležitosti oslav 20.výročí pastorální péče o „queer komunitu“ v Mnichově. Podle kardinála by měla být církev plně inkluzivní a otevřená pro všechny. Primárním principem je podle něj láska a ta nezná hranice. Že bible, kterou by se měl každý křesťan řídit, říká něco jiného?! To už dnes církevní preláty nezajímá a považují písmo svaté za jakýsi archaický relikt, který už ani nestojí za studium. Kardinál Marx je známý podporovatel všech novátorských neomarxistických výmyslů jako gay sňatky, masová muslimská imigrace, ekoterorismus atd.

Mezi německými věřícími se vedou debaty o jeho původu a zda je skutečně příbuzný židovské filosofa a revolucionáře Karla Marxe, který se rovněž narodil v Německu (Trier). Kardinál Marx na přímo položenou otázku ohledně jeho skutečného původu totiž odmítl odpovědět.

Předáci německé katolické zahájili v posledních letech otevřenou kampaň za legalizaci homosexuality a homo sexu z pohledu církevní věrouky. Ten je totiž zapovězen přímo biblí!

Podporu nacházejí především ve Vatikánu, který stojí v čele řízené likvidace katolické církve.


Sdílet

2 Replies to “Německý katolický kardinál Marx sloužil mši pro „queer“ kongregaci a žádá inkluzivní církev plnou lásky

  1. Buzerant ,nejvetsi lasku ma k 8 letym chlapeckum. Trenuje je v lesteni saska a jinym technikam vyvinutym katolickou perversni divizi. Ti nosi kalhoty ustrizene nad koleny a zavesene na provazku ci ksandach .V noci obchazeji odlehlejsi zastavky autobusu a na osamele zeny vykrikuji „koukni stara babo“ jakej ja jsem jura

    1. Nedavno dal pres drzku 82 lete babici holcici Pelosici jeden negr a prchal v dal. Zoufala megera zacala jecet“a co znasilnit ,to nic???“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *