Spálení duhové vlajky a „pohrdání“ LGBT komunitou je dle státního zastupitelství trestný čin. Je ze zákona další vyvolená menšina nadřazená Čechům?

Sdílet

Byla to divná doba mezi léty 1990-2000. Každý si mohl kritizovat koho chtěl, říkat co chtěl, psát co chtěl a jednotlivcům myšlení dokonce nikdo nezkoumal. Přesto k žádným excesům vůči menšinám ze strany většinové společnosti nedocházelo. První vlaštovka se sice objevila v roce 1994 v procesu proti Týdeníku Politika, kde jistý J. Tomáš byl za ostrou kritiku sionismu a Židů odsouzen k podmíněnému trestu.

To nehodlali organizátoři sametového převratu a jejich místní loutky tak nechat. Bylo potřeba vyvolené menšiny zařadit do kategorie nedotknutelných i z pohledu práva. V roce 2000 se toho chopila Topolánkovská ODS, respektive poslanci J. Payne a M. Benda, a světlo světa spatřil neslavně proslulé § 260 a § 261 trestního zákona (v tehdejším číslování), tzv. „zpochybňování holocaustu“. Tehdejší socialistická vláda M. Zemana ho sice nepodpořila, ale sněmovna pod vedením ODS si prosadila svou. Tím se Češi dostali ve vlastní zemi poprvé od roku 1945 do právně podřadného postavení vůči nějaké „vyvolené“ menšině – Židům. Potom již nic nebránilo instalaci dalších zákonů omezující svobodu slova a protičeská totalita „pravdy a lásky“ byla na světě. Aby třeba nebylo Židům nepříjemné takto osamoceně vyčnívat a strhávat všechnu pozornost, hodí se mít v trestním zákoně také paragrafy k výrobě dalších „utlačovaných“ menšin:

§355 Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení

§ 356 Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod

Ovšemže neplatí stejně pro každého. Třeba kritizovat Židy znamená rovnou trestní stíhání a prakticky jistotu odsouzení, za kritiku muslimů a Cikánů trestní stíhání zatím se slušnou šancí na osvobozující rozsudek. Sprostě nadávat českému, nebo třeba ruskému národu je naopak považováno za projev svobody slova.

Druhořadé právní postavení české většina tak bylo plně legalizováno a mělo a má podporu všech parlamentních stran. Tento stav snáší bez odporu i tzv. „opoziční“ strany.

To ale majitelům moci v liberálně demokratické společnosti nestačilo a podle orwellovského schématu začali připravovat půdu pro imaginární zločiny myšlení a emocí. Stačí si připomenou Hamáčkovu „předsudečnou nenávist“. Tohle „nové právo“ je nyní zkušebně aplikováno na LGBT osoby a komunitu, respektive na jejich kritiky.

Před rokem, během pražského podniku Prague pride, jistý mladý, bílý, český muž zapálil duhovou vlajku. Ta je jakýsi neoficiální symbol LGBT hnutí. Nutno ale zdůraznit, že tato duhová vlajka nemá status oficiálního symbolu a proto nemá ani žádnou právní ochranu a mít ji ani nesmí! Když si svaz zahrádkářů v Horní Lhotě vymyslí vlajku s cuketou a rajčetem a začne ji používat, bude ta mít dle zákona stejnou ochranu proti znevažování (tj. žádnou), jako duhová vlajka neziskovky Prague pride.

Po spálení duhové vlajky „pachatel“ s přáteli vystřeloval římské svíce směrem na Střelecký ostrov v Praze, kde probíhal koncert organizovaný LGBT neziskovkou Prague pride. Římská světlice je přitom celkem bezpečná, volně prodejná pyrotechnika. Proto není divu, že nikdo nebyl ani zraněn, ani ohrožen na životě. Nakonec mladík zbytky světlic a duhové vlajky hodil do řeky a chtěl jít na pivo.

Případu se ujalo „protiextremistické“ oddělení policie, které následně předalo spis státnímu zastupitelství (SZ). Státní zastupitel pro Prahu 1 Jan Lelek podal žalobu k soudu za výtržnictví. To je velmi obecný pojem, a proto ho pan státní zástupce radši rozvinul. Jsou to vskutku perly liberálně-demokratické justice. Dle SZ se jedná o zjevný akt nenávisti a pohrdání LGBT komunitou. Také prý šlo o snahu zastrašit účastníky LGBT akce. SZ explicitně zmínilo „homofobní“ motiv. Mladému muži tak hrozí až 3 roky vězení. Ano, tři roky vězení za spálení jakési látky v barvě duhy a vystřelení 5 římských světlic, -a „předsudečnou nenávist“.

Ona „nenávist“ se snad ještě dá kreativně napasovat na § 356 Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod. Tedy v případě plodné spolupráce státní zástupce a soudce. Protože mladík nikoho nevyzýval k násilí/nenávisti proti LGBT tancujícím osobám, jen spálil duhovou vlajku a vystřelil 5 světlic. Ale co to pohrání LGBT komunitou!? Český právní řád zná pouze skutek „pohrdání soudem“. Nebo se to kreativně rozšíří na pohrdání soudem a LGBT komunitou? Kdo ví…

Co to je trestný čin „homofobie“? Že si někdo myslí, že existují pouze 2 pohlaví? Že se mu dělá nevolno při pohledu na perverzně oděné úchyly provozující veřejně anální sex? Smí se mu udělat nevolno, nebo již ne? Český právní řad to zatím oficiálně nezakazuje, ale jistý si nelze být vskutku ničím. Stačí si vzpomenout na proces s „antisemitou“ A. B. Bartošem a nesmrtelnou větou soudního znalce na jeho adresu: „máte sice pravdu, ale je to nevyvážené„. A pan Bartoš odešel od soudu s podmínkou. Měl sice pravdu, ale takovou nevyváženou pravdu, takže dostal „flastr“, který mu potvrdily všechny odvolací instance.

Bude zajímavé sledovat, jak se soudkyně Helena Králová s případem vypořádá. Již dnes je ale jisté jedno: Jedná se o zásadní průlom v práci SZ. To již jde zcela otevřeně na ruku další vyvolené menšině, tentokrát LGBT, a dokonce ve smyslu zločinu „úmyslu a emocí“ – nevyslovených myšlenek.

Co to může v případě odsouzení mladíka-paliče duhové vlajky znamenat pro českou justici a veřejnost? Že se další vyvolená menšina těší nadprávní ochraně. Bude to například znamenat odebrání dětí rodičům, kteří odmítnou děti posílat na povinné LGBT propagandistické akce ve škole? (Ty se dějí již dnes, psali jsme o tom zde.) Budou potrestáni rodiče, kteří budou pedofilům bránit v obtěžování svých dětí? Otevřela by se tím pandořina skřínka s možnými nedozírnými následky. Jde žalobci právě o to? Nebo se jen chce zavděčit režimu?

Nebude asi náhoda, že si SZ k pokusnému průlomovému procesu vybralo za cíl člověka z nižší společenské vrstvy, který již má záznam v trestním rejstříku (je to údajně fotbalový chuligán). U něj asi předpokládá, že nebude mít peníze, ani sociální kontakty, na dobrou a tudíž drahou obhajobu. Oficiální média pak činnost SZ podpoří, že šlo o spravedlivé potrestání „drbana“ (policejní hantýrka pro zločince), z politiků se ho nikdo nezastane, a veřejnost to mlčky spolkne. Judikát bude na světě, aby podle něj postupovali další žalobci a soudci. LGBT komunitě pak narostou křídla a v prosazování své agendy šlápne na plynový pedál.

Držme paní soudkyni palce, ať rozhoduje dle platného práva a zdravého rozumu!

věčný student práv

Poznámka redakce: jméno autora je redakci známo, ale z ohledem na jeho profesní budoucnost a možné mediální útoky ze strany LGBT++P komunity ho raději nezveřejňujeme! To jsme to 30 let po „sametu“ dopracovali, že?!

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

7 Replies to “Spálení duhové vlajky a „pohrdání“ LGBT komunitou je dle státního zastupitelství trestný čin. Je ze zákona další vyvolená menšina nadřazená Čechům?

  1. tak ,tak akákoľvek menšina je ,,novým proletariátom“ šialených neomarxistov -liberálov na svetovú komunistickú revolúciu

  2. Pochválen buďiž Pán Ježíš Kristus! Nemám problém se pod svůj komentář podepsat celým jménem. Nemám se zač stydět! Ano, jsem tak zvaný „homofob“, su hrdý na to, že jsem služebníkem Ježíše Krista a jeho skutečné katolické církve před druhým vatikánským koncilem! Tímto vyzývám občany ČR, Evropy a celého světa k aktivnímu odporu proti této liberální neomarxistické, pirátsko-zelené-německo-americko-svobodozednářské diktatuře! Pokud lid nepovztane, nepůjde do ulic, pokud budeme volit politiky a strany, koalice, které jsou s Bruselem, který je pro toto zlo, jednou nás zničí! Teď už každý jistě chápe, proč jsou v katolické církvi pedofili a homosexuáli. Pedofilové už dnes mají své stránky, vystupují pod duhovou vlajkou. Podívejte se na mé video na YouTube kanálu Michal Frnka: Spisovatel, Traveler. Je třeba komentovat, mluvit, psát, demonstrovat, správně volit. Podporovat hnutí jako je CitizenGO, je to mezinárodní hnutí, mají i peníze a tím i sílu! Nebo Alianci pro rodinu. Podporovat je i finančně, aby mohli účinně pokojně proti tomuto satanskému zlu bojovat. Neboť LGBT aktivisti jsou čím dál více agresivní a vlády jim ustupují jako svět dříve Hitlerovi. A jak to dopadlo víme.

  3. „Podporovat hnutí jako je CitizenGO, je to mezinárodní hnutí, mají i peníze a tím i sílu! Nebo Alianci pro rodinu. Podporovat je i finančně, aby mohli účinně pokojně proti tomuto satanskému zlu bojovat.“ CitizenGO má i YouTube kanál. I Aliance pro rodinu, mají nějaké výsledky a podařilo se jim jak mě o tom uvědomili na mailu zabránit mnohým zhovadilostem, které se chystaly uzákonit.

  4. V každém případě musíme Celá V4 být v jednotě a po vzoru Maďarska i Polsko udělat zákon na ochranu dětí ve školách a mateřinkách! Musí být absolutní zákaz LGBT propagandy na osoby mladší 18 let! Včetně duhových symbolů ve školách, které na ně působí do podvědomí. Sledujte komentáře mladých na YouTube na téma, naprosto vymyté mozky tou propagandou! Od čeho jsou rodiče? Nesledují politiku a je jim jedno, co s jejich dětmi dělají?

  5. Podstatná informace! Víte, kdo je autorem Gender ideologie? Pedofilní psychiatr! Chápete už souvislost mezi touto skutečností a LGBT propagandou zrovna ve školách? Cílem pedofilů bude legalizace pedofilie. Cílem adopce dětí pro homosexuály je získat děti pro pedofily, kteří tam přijdou jen jako dospělí homosexuálové, ve skutečnosti zaútočí na děti! V Polsku byl případ, kdy dokonce chlapce poté zabili! Už pro to riziko, by homosexuálové neměli mít právo adoptovat děti. Konec konců jejich sexuální orientace znemožňuje reprodukci, nechápu proč touží po dětech. Když je chtějí, ať si je pořídí se ženou.

  6. Kdo chce podporovat můj boj proti LGBT, Genderu všeobecně, můžete mě podpořit finančně. V Kosmasu lze koupit mé knihy Zvláštní svět, Štěpánek, veverka Papaka a kohotek Todot (Ani jedna není k tématu), šlo by jen o mou podporu. Sledujte mě na YouTube a déjte odběry. (Michal Frnka: Spisovatel, Traveler), každá podpora se počítá. Peníze můžete poslat zde: 2500618850 / 2010, když se tak bude dít pravidelně, část pošlu hnutím bojující za rodinu a proti LGBT aktivitám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *