Do Itálie připlouvá nejméně 11 000 uprchlíků týdně. Italská vláda žádá jejich přerozdělení do dalších zemí EU

Sdílet

Globálními elitami řízená a organizovaná masová imigrace se plně vrátila po koronavirovém utlumení do své aktivní fáze. Lodě neziskovek pendlují nepřetržitě ve Středozemním moři a vozí tisíce uprchlíků do Itálie a Španělska. Jen v Itálii bylo minulý týden zaregistrováno nejméně 11 000 nových uprchlíků, mnoho z nich navíc pozitivních na koronavirus.

Podle italského ministra zahraničí Luigiho Di Maioa je prý potřeba, aby si uprchlíky přerozdělily ostatní členské země EU, včetně ČR! Italská vláda je nyní zcela protimigrantsky nastavená a připlouvání imigrantů na lodích neziskovek de facto nijak nebrání. Naopak imigraci otevřeně podporuje.

Uprchlíci jsou zatím do ČR dopravováni neoficiálně, protože oficiálně „česká“ vláda jejich přijetí odmítá. Stačí se ale projít jakýmkoliv větším městem ČR a každý vidí, že skutečnost je úplně jiná než šíří oficiální propaganda. Zničení tradičních evropských bílých národů je v plném proudu a globální finanční elity si zatím mohou mnout ruce. Vždyť s výjimkou Maďarska a Polska se jim nikdo neodvážil postavit.

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *