Německé sociální demokracie SPD s konečnou platností vyloučila kritika islamizace země Thilo Sarrazina

Sdílet

Německá sociální demokracie SPD se „konečně“ zbavila kritika islamizace ze svých řad T. Sarrazina. Rozhodčí soud strany v pátek vydal prohlášení, že SPD postupovala správně a vyloučení Sarrazina tím vstoupilo v platnost. Německá sociální demokracie je tedy ideově zcela čistá a může dál pokračovat v podpoře masové imigrace a islamizace Německa. Na své bývalé voliče, pracující Němce, již nebude brát žádný zřetel. Jejími (dočasnými) voliči jsou dnes hlavně na dávkách závislí imigranti. Proto nemohla trpět ve svých řadách kritika islamizace!

T. Sarrazin se do povědomí evropské veřejnosti zapsal svojí knihou „Německo se samo ničí“ (Deutschland schafft sich ab) z roku 2010. V roce 2018 publikoval dokonce knihu pod názvem „Nepřátelské převzetí“ (Feindliche Übernahme). Obě knihy se staly bestsellerem v řadě zemí.

Sociální demokracie po celé Evropě jsou na tom stejně. Podpora masové imigrace, LGBT agendy a protinárodních myšlenek. Stačí se podívat na českou ČSSD, tu dnes reprezentují islamofil J. Hamáček, J. Dienstbier a feministka Marksová. S českými voliči a národem nemá tahle tradiční strana již vůbec nic společného.

Sociálně demokratičtí voliči budoucnosti právě přijíždějí do Evropy

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *