LGBT propaganda na českých základních školách s podporou Ministerstva kultury a pražského magistrátu

Sdílet

Někdy není od věci podívat se na weby obskurních LGBT++P organizací. Člověk pak nevěří svým očím. Například se dozvíte, že aktivisté LBGT++P neziskovky „Filmový festival Mezipatra“ objíždějí české základní a střední školy a provádějí v rámci výuky LGBT propagandu mezi žáky. Oni se tím zástupci „vyvolených menšin“ již ani netají. Například na webu této podivné instituce se dočtete:

1 rok, 10 hostů, 60 projekcí, 30 měst, 2 000 studentů a přes 8000 najetých kilometrů. Tak by se dal shrnout poslední rok naší iniciativy Mezipatra na školách, kdy jsme objížděli základní školy po celé České republice s queer filmy a diskutovali se studentkami a studenty o toleranci, odlišnosti a LGBTQ+ kultuře.

Mnohem horší zjištění je, kdo to celé podporuje a podle všeho financuje. Především ministerstvo školství a magistrát hlavního města Prahy! Tak jsou osmáci vzděláváni v homo propagandě, je jim vysvětlováno, že homo/lesbické vztahy jsou přece cool a bezva. To vše ve věku, kdy se u děti formuje jejich intimní život a vztah k druhému pohlaví! Nyní je ale zjevně oficiální doktrína „české“ vlády propagace deviantních vztahů! Ptá se někdo rodičů?

K tomu si přidejte masivní podporu LGBT++P agendy v mediích, filmech, umění vše podporováno mezinárodními institucemi jako OSN, WHO a EU!

Měla by na školy stejně snadní přístup iniciativa podporující tradiční bílou rodinu, nebo vlastenectví? Odpověď každý určitě zná.

Je nejvyšší čas začít ukazovat prstem na ty, kteří podobnou masírku našich dětí prosazují a povolat je jednou (až zase získáme suverenitu) k odpovědnosti.

Milan


Sdílet

One Reply to “LGBT propaganda na českých základních školách s podporou Ministerstva kultury a pražského magistrátu”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *