V USA a západní Evropě se masivně odstraňují sochy a přepisuje historie. Kdy dojde na „otce vlasti“ Karla IV.? Ten prý neměl rád Cikány a Židy. Co teprve Jan Hus?

Sdílet

V USA a západní Evropě se rozběhla místní verze „velké kulturní revoluce“ jako zažila v minulém století Čína. Mimo jiné se jedná odstraňování soch a přepis historie.Sochy králů a politiků se odstraňují v Belgii, Velké Británii a i dalších zemích. Prý to byli rasisté, xenofobové a nevávistníci. Místní úřady dokonce sestavují „kulturní komise pro diverzitu“, které mají na odstraňování soch a přepisování historie odhlédnout.

Bude jistě jen otázka času, kdy se podobná vlna dovalí i k nám. Třeba takový „otec vlasti“ král Karel IV. se nabízí jako ideální objekt „rasisty, antisemity a xenofoba“. Vždyť vypověděl z království potulné Cikány a mnohé nechal uvěznit a popravit a v Norimberku povolil násilí proti židovským lichvářům, kteří vysokými úroky decimovali město. V prosince 1349 tam bylo zavražděno při pogromu údajně až 560 Židů. Po takovém muži má u nás být pojmenován most a univerzita? To by přece v krásném novém světě (NWO) nešlo. Jeho sochy proto musí být odstraněny, Karlův most bude přejmenován na most rabiho Loewa a Karlova univerzita na Univerzitu Eržiky a Lájoše Lakatošových. Jen tak dojde k nápravě 700 let starých křivd! Co na tom, že nechal ten most vybudovat a univerzitu založit?! Zpětně bude vymazáno jeho jméno z knih a všem absolventům této univerzity bude zaslán nový diplom psaný v romštině a to včetně těch dávno zemřelých.

Celosvětově dochází k masivnímu útoku proti tradičním bílým národům a kultuře

U něj to ale nemůže skončit. Třeba takový Jan Hus rovněž měl k těmto etnikům zdrženlivý vztah, ten by měl snad ujít spravedlivému trestu?! Cikány dokonce nazval plémě nečisté! A odsuzoval židovskou lichvu jako bezbožnost! Sice byl tenkrát v Kostnici upálen (z dnešního pokrokového pohledu spravedlivě) , ale i tak si zaslouží jeho sochy minimálně hození do Vltavy! Husovy ulice od teď ponesou jména Lakatoš, Banga, Murgoš, Balogová, Balážová, Demeter, Novotný, Stropnický, nebo Ferko. Ve školách bude Jan Hus v hodinách dějepisu líčen jako odporný český xenofob, rasista a antisemita, kterému již tehdy byl po právu vyměřen spravedlivý trest! Tak bude konečně v dnešní krásné době učiněno etnické a rasové spravedlnosti zadost. Obyvatelé Husince (Husovo rodiště) budou pak pravidelně muset líbat nohy příslušníkům vyvolených menšin, kteří si je nebudou měsíc přede mýt. Jen tak poznají odporní bílí rasisté spravedlivou odplatu za své 700 let staré křivdy!

Další objekty historického zkoumání pro jejich zločiny nenávisti a závadového myšlení se nabízejí národní obrozenci a čeští spisovatelé Jungmann, Neruda, Světlá, Palacký a mnozí další. Čeká nás mnoho revoluční práce.

Agun


Sdílet

2 Replies to “V USA a západní Evropě se masivně odstraňují sochy a přepisuje historie. Kdy dojde na „otce vlasti“ Karla IV.? Ten prý neměl rád Cikány a Židy. Co teprve Jan Hus?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *